Calatorii

Of, mult am mai fost plecata. Brasov, Bucuresti, Valcea, Sibiu, Timisoara si apoi, ca intr-un final apoteotic, intalnirea bloggerilor de la Arad.

Despre plimbarile prin tara o sa povestesc mai incolo, pentru ca nu se putea sa nu am ceva peripetii. Acum vreau sa incerc sa fac un review al intalnirii de la Arad (si probabil ca sunt cam ultima dintre cei care au fost acolo).

Cand am plecat inspre intalnire eram destul de stresata din cauza unor probleme pe care mi le fac fostii sefi (eh, oameni nebuni, ce mai) si sincer, n-aveam nici un chef de o intalnire la care sa se discute despre cum faci bani din bloguri, care ii cel mai coios etc. Spre surprinderea mea, n-a fost vorba de asa ceva. Timp de mai bine de 3 ore am povestit lejer cu Maddy, Bebelusha, Visurat, 2/2, DeCe, Bastylika, Mihai, Tomckat, Marius si Manu (sper sa nu fi uitat pe cineva) despre vecini idioti, filme si amintiri (eu n-am prins discutia despre IPhone)… Despre bloguri foarte putin spre deloc, ceea ce mi-a facut mare placere, pentru ca oamenii prezenti acolo au demontrat ca stiu sa se relaxeze si sa nu se gandeasca intr-una la profitabilitatea unei pagini personale.

Bineinteles ca Visurat a fost in centrul atentiei si este foarte reconfortant sa vezi cum stilul lui artagos si comic deopotriva se pastreaza si in viata reala si ca el nu reprezinta doar un site pe internet. Maddy mi-a placut la nebunie, ne-a povestit un episod foarte amuzant in care ea (sau vocea ei) era victima unui onanist, Dani era obosit rau de tot dupa plimbarea la Bucuresti, iar DeCe avea un debit verbal extraordinar. Una peste alta a fost foarte fain si am un singur regret: ca a fost prea scurta intalnirea. Poze gasiti la Visurat si Bastylica.

Deci…mai vreaauuuu!!!


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *