Ce fac barbatii cand vin “afumati” acasa

Ma rog, n-as vrea sa generalizez, dar mi-am adus aminte o intamplare foarte simpatica de pe vremea cand eram femeie cu familie si responsabilitati 😀

Lui C. ii venise un sef in vizita, de prin Noua Zeelanda. Ne intalnim cu totii la cina, povestim una-alta, dupa care mi se spune, foarte elegant, ca pe vremuri barbatii se retrageau dupa cina pentru un pahar de coniac si un trabuc, iar doamnele stateau de povesti intr-o alta camera. Neavand nici o alta doamna de fata, mi-am luat un taxi si m-am dus acasa, iar ei, neavand trabucuri, s-au dus intr-o alta crasma sa bea un coniac.

Acum, rezistenta la alcool a fostului meu sot n-a fost niciodata punctul lui forte, asa ca, in curand s-a usor imbatat si a purces spre casa. Eu dormeam, era foarte tarziu, insa m-am trezit instant in momentul in care a bagat cheia in usa. Ca nu nimerea si scrjelea metalul ala de langa caura cheii de-mi venea sa urlu. A reusit sa intre, l-am auzit cum se descalta incet (in loc sa se puna pe scaun cred ca incerca sa se descalte din picioare, ca s-a lovit de mobila de cateva ori) si pe mine deja ma busea rasul. Dar nici nu vroiam sa ma ridic din pat, ca eram curioasa ce va face in continuare.

Mergea incet, sa nu ma trezeasca. Mare greseala, ca barbatii beti au gratia unui elefant. A ajuns in camera, s-a dezbracat si a venit spre pat. Si atunci s-a intamplat nenorocirea: in drumul lui usor in zig-zag a atins o vaza care a cazut si s-a facut tandari. Din intamplare, era o vaza la care tineam eu foarte mult si care era cadou de la prietena mea din Timisoara. Si am auzit, dintr-o data: “Nuuuu! Nu vaza de la nasa!”, ca stia el, undeva in adancul mintii, ca a facut o greseala 😀

Moment in care nu m-am mai putut abtine si m-a luat un ras de ala nebun, in timp ce el statea si se uita la mine, spasit. Ca n-am stiut niciodata sa fac scandal unui barbat care vine “afumat” acasa.


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *