1 martie cu surprize

Noi nu suntem o familie de artisti. Bine, exceptand-o pe sora-mea, care are o voce absolut dementiala, ii face concurenta lui Sharon den Adel oricand, la orice ora are ea chef (pentru cine nu stie, Sharon e vocea feminina a Within Temptation; da, asa voce are sora-mea). De asemenea, sora-mea e singurul suflet sensibil al familiei, reusind cu succes sa aiba toate emotiile pe care noi, astialalti, nu le-am avut niciodata: adopta pisici, plange cand vede cate un caine schiop, ajuta batrani pe strada, plange cand ai mei se imbolnavesc chiar si de o raceala, de astea.

Deci am stabilit ca artistul, sufletul sensibil, omul care uda florile si nu le lasa sa moara e sora-mea, da? No, va puteti da seama cam cat de socata am fost cand a postat sora-mea pe Facebook, azi dimineata, o fotografie cu un martisor foarte creativ, din resturi de piele (de aia moale, ce se foloseste la fabricarea gentilor si portofelelor), facut de mama! Si care arata asa:

Suflet de artist, da? Pai, tu mama, daca si tu esti artista, si sora-mea, mie di ce nu mi-ai dat ceva sensibilitate? Asa, sa ma mai bucur si o de una-alta…


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *