Ce inseamna sa ai un vis

Stiti ce inseamna sa ai un vis pe care sa vrei din tot sufletul sa-l faci sa devina realitate? Banuiesc ca da, cu totii avem un moment in care ne dorim sa facem sau sa obtinem ceva ce va face bine sufletului nostru. Personal sau profesional, ca si munca poate sa aduca o satisfactie imensa.

Andrei e un visator. Un om caruia nu-i pasa de lucrurile “care se fac pentru ca asa trebuie”, care gandeste in mii de frame-uri fotografice si care, daca ar avea timp, ar face un film pe ora. Are idei gramada, e mai mult decat creativ si e acel om pe care il poti urmari nesfarsit la munca. Camera de filmat e viata lui, e dragostea lui si gaseste in fiecare zi noi modalitati de a se apropia de ea.

Lui Andrei ii place Stanley Kubrik, atat stiu sa va spun despre el. “Ii place” e foarte putin spus, e de-a dreptul fascinat de toata filmografia lui Kubrik si ti-ar povesti ore in sir despre cadrele – premiera absoluta in cinematografia mondiala. Sunt convinsa ca nu stie in ce fel i se lumineaza ochii cand vorbeste despre filmele acelea, despre tehnica revolutionara folosita.

Andrei e un naiv nebun care vrea sa colinde tara, timp de 40 de zile, si sa ne arate ce-i mai frumos din ea. Sunt absolut convinsa ca pentru asta ar putea manca pere furate din gradinile pe langa care trece si ar dormi sub cerul liber fara niciun fel de problema, doar pentru a-si realiza visul. Ca bani n-are, dar daca vreo companie ar vrea sa sustina asa o initiativa, il poate gasi aici pe Andrei.

Ideea lui de on nebun si visator se numeste “Timescape Romania” si avem un demo:

Putem ajuta cu totii daca urmarim ce se intampla pe pagina de Facebook sau pe contul de Twitter al lui Andrei. Mai putem ajuta dand like, share, RT, scriind, orice ne trece prin cap, poate-poate mai gasim niste oameni dornici sa sprijine o asemenea initiativa.

Au mai scris: Razvan, Florica si Zicu. Poate largim si lista asta?


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *