Cu Zavaioro la lupta

Marti, pe 25 iunie, o sa fiu la fabrica Danone din Bucuresti, impreuna cu echipa pe care incerc s-o conduc spre victorie. Ce e cu echipa asta, de unde a aparut si, mai ales, de ce eu sunt cea care “nu vrea sa lase spatii” si “isi doreste mai mult victoria”, va voi povesti mai jos.

Povestea capitanului si a echipei lui

Vizita la Danone face parte dintr-o campanie care mi-e tare draga: mai multi bloggeri s-au intrecut pe platforma Blogal Initiative pentru a castiga o excursie la una din fermele cu care lucreaza Danone. Fiecare dintre ei si-au ales cate o “slujba” pe care, apoi, sa o presteze timp de o zi, pentru a afla care este Drumul Laptelui. Unii au vrut sa fie fermieri, altii transportatori sau controlori de calitate. Au fost alesi noua bloggeri, cate trei pentru fiecare meserie, iar eu am asteptat cu nerabdare rezultatele, sa-i cunosc si eu pe cei trei a caror capitan am fost desemnat tot de cei de la Blogal Initiative.

Membrii echipei mele sunt urmatorii: Ioana, Vali si Robert. Pe care nu-i cunosc decat prin intermediul blogurilor lor, dar abia astept intalnirea cu ei. Sunt atat de haiosi pe e-mail-uri, de nu va puteti imagina. Sunt receptivi si creativi, iar articolele scrise de fiecare dupa vizitele facute la fermele Danone sunt pline de detalii importante, menite sa-i faca pe cititorii lor sa inteleaga mai bine despre ce e vorba in fabricarea iaurtului.

Povestea numelui: Zavaioro

De fapt, aici nu-s foarte multe de spus. I-am rugat pe cei trei sa vina cu propuneri de nume pentru echipa, sa fie creativi si sa se distreze cu asta. Ceea ce au si facut, iar Robert a propus un nume care sa vina de la primele doua litere ale numelui fiecaruia. Literele mele vin de la numele de familie, ca eu sunt capitanul. Nu? Asa ca Zavaioro e compus din ZAmboriVAliIOanaRObert.

Povestea competitiei

O sa v-o spun pe larg dupa ce aceasta va avea loc. Ce am eu de facut? Sa explic juriului (format din Cristina, Cristian si Florica si Zicu) ca echipa mea a facut cea mai buna treaba pe teren. Si ca fiecare dintre ei a documentat foarte bine experienta. Mai bine decat celelalte doua echipe, una condusa de Ruxa, cealalta de Vali.

Am voie sa aduc orice argumente pentru a le arata tuturor ca ai mei sunt cei mai buni. Am luat treaba asta in serios si am studiat si articolele “concurentei”. Sper sa ma lase cineva sa incep un debate pe acolo.

Acestea fiind zise, ma intorc la pregatire. N-ar strica sa va ganditi la mine si sa-mi tineti pumnii marti, de pe la 14.30, asa :)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *