Din blogosfera locala, numai de bine

Cred ca cel mai frumos lucru in blogosfera noastra se intampla atunci cand bloggerii nu vor sa ramana pe loc, ci evolueaza si cauta sa faca lucruri care ii multumesc, in primul rand, sufleteste. In randurile de mai jos o sa va povestesc despre doua lucruri frumoase care se intampla la ideile a doi bloggeri: unul din Cluj si altul din Timisoara.

Scurt pe doi, Groparu face un film. Da, un film adevarat, lung metraj, o comedie (cum altfel), care abordeaza un subiect foarte serios, cu tot cu umorul aferent. Dar nu va dau spoilere, caci si eu astept cu mare interes sa vina produsul finit si, cine stie, poate chiar sa vedem acest film pe scena festivalurilor europene (Doamne ajuta!). Filmul se numeste “Usturoi”, are blog, pagina de Facebook si cont de Twitter.

Eu spun doar atat: bravo, draga Radu, sa-ti dea Dumnezeu putere, ca tare nu ti-a fi usor sa faci film, sa fii angajat, tata si, mai ales, sot pentru doamna (despre care stim ca are pretentii si gusturi bune, doar de aia te-a luat de sot, ca esti destept si frumos). Eu una sunt tare mandra si abia astept sa vad ce minunatie ai gandit.

Al doilea lucru cu care ma mandresc, ca ideea e buna si sper ca si continutul sa fie pe masura: Dani Sima s-a hotarat sa scrie despre tenis. Stiu ca e un sport pe care il practica de mic, ca urmareste toate competitiile internationale, ca e foarte dedicat tenisului si ca are frustrari, ca si consumator de tenis, ca pe internetii autohtoni nu gaseste un site de pe care sa isi ia informatii. Asa ca o sa ofere el informatii “Din Tenis“.

Mai vreau sa va spun ca vestea lansarii site-ului a venit ca la carte, cu un comunicat de presa atasat, scris frumos si explicativ, deci cu planuri pe termen lung. Am ales paragraful asta: “In viitorul apropiat ne propunem sa incheiem colaborari cu antrenori de tenis care sa isi impartaseasca experienta acumulata prin cadrul dintenis.ro. Antrenamente tematice, programe de efort, tactici de imbunătatire a loviturilor sunt cateva dintre subiectele pe care le vor aborda cat de curand la noi.”

Mai baieti, felicitari! Sa auzim numai de bine de la voi si peste fix un an sa ne bucuram impreuna de succesul care va sa vie :)


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *