Despre Superblog – pentru bloggerii tineri

Imi plac initiativele astea, in care tinerii bloggeri sunt invitati sa scrie pe bune si pot sa castige premii pentru ca fac asta.

Una dintre aceste initiative e Super Blog, un concurs pentru tinerii bloggeri, initiat de Swiss Plan (btw, asta e una din agentiile care imi plac foarte tare, pentru ca au foarte mult bun simt in comunicare: nu agaseaza, nu trimit spam, intotdeauna suna inainte sa trimita un mail, chestii de astea nepracticate de altii) si care are ca parteneri pe ASUS, Toyota, real,- Hypermarket, Autonom Rent-a-Car, Oktal.ro, AMD, Edimax, Borealy Gifts, Aventuria.ro și NH Hoteles.

“In fiecare toamna, SuperBlog anima blogosfera romaneasca cu teme nastrusnice, menite sa incite inspiratia bloggerilor participanti. Astfel, timp de 2 luni (1 octombrie – 1 decembrie a.c.), aspirantii la titlul de SuperBlogger isi perfectionează “condeiul” online pe teme legate de diverse domenii de activitate, de la IT și auto pana la fashion si retail. La randul lor, companiile-partenere jurizeaza articolele bloggerilor, evalueaza creativitatea acestora, apreciaza originalitatea si, uneori, descoperă valori demne de retinut”-spun organizatorii in comunicatul de presa.

Asa ca, dragi bloggeri, va invit la concurs de scrieri :)


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *