PRbeta 2 la final

Toata lumea ma intreaba cum a fost conferinta. Cum a iesit, daca a fost bine. Eu zic ca a fost bine, desi nu-s convinsa de asta. Pentru ca, uitandu-ma in urma, vad lucruri pe care le-am fi putut face mai bine, lucruri pe care am fi putut sa le controlam mai mult.

Din fericire, am avut niste speakeri senzationali, oameni foarte pregatiti care au tinut participantii pe scaune pana aproape de ora 18, ori asta e doar meritul lor, al celor care au fost in fata noastra, impartind cu noi din experienta lor. Cred ca a vazut toata lumea ca si in tara sunt oameni profesionisti, pregatiti oricand sa faca o concurenta puternica celor care muncesc la Bucuresti.

Am avut trei voluntare care au fost mai mult decat entuziaste, care au muncit din greu, care si-au dedicat zile intregi, saptamani, pentru PRbeta, pentru ca ele scriu si pentru blogul frumos administrat de Cristina: Roxana, Laura si Alina. Muncitoare si cu mintea ascutita, fetele astea mi-au dat incredere in noua generatie si mi-au intarit un crez de-al meu mai vechi: scoala e buna, dar trebuie sa te si zbati ca sa ajungi sa faci ce-ti place si trebuie sa profiti de orice ocazie ti se ofera.

Am avut si un blogger oficial care a facut o treaba minunata: Corina Saftescu. Care Corina e si profesor la facultatea de comunicare, colaborator la tot felul de reviste si publicatii online, logodnica devotata si prieten la nevoie. Printre atatea lucruri de facut si-a dedicat o zi intreaga pentru a scrie cel mai amanuntit live-blogging pe care l-am vazut in viata mea. Poftiti de cititi aici.

Site-ul si, in general, bunul mers al lucrurilor din sala de conferinta (avem microfoane? dar prezentari? ba, fugi dupa Rosca, n-avem prezentarea lui! da, ma, am vorbit cu Bogdana, am testat, merge brici!) s-ar fi transformat in haos daca n-ar fi fost Bogdan, Axi si Istvan (de la departare), adica The 4th Floor din Oradea. Pe cat sunt de creativi, pe atat sunt de minutiosi la partea tehnica, deci randurile de fata se vor a fi un indemn pentru toti cei ce au nevoie de branding, design si alte cele necesare unei afaceri care doreste sa ajunga in barca internetului. Va multumesc, baieti, sunteti minunati!

(Tot scriu si scriu si mi-e teama sa nu uit pe cineva, PRbeta nu e efortul a doi oameni – Cristina si cu mine, ci efortul a vreo 20, asa, cel putin)

Cristina si Irina, adica Romtelecom, pentru a doua oara sustinatoarele conferintei. M-am bucurat sa o cunosc pe Cristina, cu care pana acum doar vorbisem la telefon si ii multumesc inca o data pentru increderea pe care a avut-o in noi inca din primul moment. Romtelecom a fost prima companie care a devenit partenerul conferintei si mie mi-au intrat la suflet mult de tot.

BCR, prin Florin Haragas prezent la conferinta (si Alex Negrea ca speaker), tot pentru a doua oara parteneri. Poate ca asta inseamna ca facem ceva bine, daca oamenii astia ne tot sustin si ne sprijina pentru a face lucruri. Florin a fost si fotograful nostru oficial, ia vedeti aici fotografii frumoase facute de el cu maiestrie.

Carmen Danescu si Dan Dulgheru de la Porsche Timisoara, alaturi de noi in orice facem, va tot povestesc de ei de cate ori am ocazia. Cristina, Alina si Ioana de la Farmec, pentru prima oara parteneri la PRbeta, speram sa nu fie ultima, ca tare ne-am bucurat de aceasta asociere.

Tot pentru prima oara cu noi au fost si cei de la Bere Timisoreana, multumesc Andrei, Paula si restul echipei ca v-ati straduit sa faceti totul la timp. Cheful de dupa conferinta de la Curtea Berarilor va fi pomenit mult timp de acum inainte.

Un foarte mare ajutor, fara de care am fi avut niste mari dificultati, a venit de la Tarom, care si-au dat peste cap politica interna ca sa ne ajute pe noi sa facem niste treburi. Mana intinsa de ei a fost o mare surpriza si va spun cat de sincer pot ca au fost si sunt foarte deschisi si saritori atunci cand li se cere ajutorul.

Va multumesc tuturor pentru inca o experienta minunata.


8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *