Eu seminaresc, el seminareste…

Azi plec din nou. De data asta la un seminar de leadership, sustinut de fundatia Leaders, in care ii voi avea ca “profesori” pe Bogdan Naumovici (director de creatie la 23 Communication Ideas), Dragos Tanase (CEO RMGC) si Mihai Dragoi (managing partner HR Dimensions).

E prima oara cand particip la un astfel de seminar, nu pentru ca nu am avut ocazia, ci pentru ca eu nu prea cred in abilitatile induse de a fi lider. Cu alte cuvinte, sunt omul care crede ca te nasti cu calitatile astea si niciun trainer, oricat ar fi el de bun, nu poate sa te invete asta.

Pe de alta parte, Bogdan Naumovici si Dragos Tanase sunt doi oameni care stiu exact cu ce se mananca succesul in afaceri. Ca o fi si treab asta cu leadership-ul invatat vreo chestie, altfel nu-mi explic de ce oameni cu minte brici sunt praf ca capitolul asta, desi ar trebui sa zbarnaie.

De invatat sigur o sa invat ceva bun, numai cel ce nu vrea nu invata nimic de la cei din jurul lui.

Ah, si se pare ca ma invat prost, e a doua calatorie pe care o fac luna asta si in care nu trebuie sa fiu sofer, Alex Blogu va fi conducator de osti si coleg de seminar :)


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *