Zi de Ion, cu ghinion

Azi am 3 maini si toate sunt stangi. M-am trezit de dimineata, m-am bagat la dus, nu inainte sa uit ibricul pentru cafea pe foc. L-am ars, definitiv. Cand am vrut sa ma imbrac pentru munca, mi-am rupt vreo doua perechi de ciorapi, din graba. M-am gandit ca daca reusesc sa plec, lucrurile se vor calma. Nici vorba. Ajunsa la birou, mi-am facut o cafea, pe care am scapat-o pe jos dupa ce am ridicat-o de pe masa. Mi-am mai facut una, pe care am scapat-o cand am ajuns cu ea la mine la birou. De data asta s-a varsat pe mine si m-a si ars putin. Asa, sa ma trezesc definitiv.

Insa ziua era la inceput, dupa cum aveam sa aflu in curand. Pana la aceasta ora mi-am rupt fusta (io am zis ca m-am ingrasat, dar chiar asa incat sa crape pe mine parca nu e cazul), mi s-a dezlipit tocul de la cizma, pe langa cafeaua de mai devreme am adaugat pe fusta o jumatate de doza de suc, cateva ciuperci de la pizza mancata (si pe cuvant ca mi-am pus servetel in poala), am golit scrumiera pe langa cosul de gunoi (pentru ca vorbeam la telefon si ma uitam aiurea)…si sper sa ma opresc aici.

Sa aveti o zi minunata, sa nu beti prea mult cu Ionii si Ioanele voastre. Parca vad ca nici maine n-am cu cine lucra. Pffff…..


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *