Din culise – Timisoara Brands Tour 2014

TBT 2013Suntem la a doua editie Timisoara Brands Tour, programata intre 10 si 13 aprilie 2014. E o editie la care am muncit, de ce sa mint, mai putin decat la prima, iar asta se datoreaza oamenilor frumosi ai editiei trecute, bloggerilor care au facut o treaba atat de buna incat nu ne-a fost greu sa convingem companiile ca ideea e buna si proiectul merita sustinut si in 2014.

Anul acesta o sa avem un program lejer pentru ca vrem sa acordam companiilor pe care le vizitam toata atentia noastra. Sa stam de vorba, sa ne imprietenim de adevarat, sa-i cunoastem si sa-i lasam sa ne cunoasca asa cum suntem. Noi, agentia noastra, avem un noroc imens: toate companiile cu care lucram sunt conduse de oameni ale caror valori sunt impartasite si de noi. Nici nu stiti ce simplu si frumos e sa lucrezi pentru branduri care-ti plac, cu care te identifici, de care ti-e drag.

Anul acesta, Timisoara Brands Tour e despre Timisoara si valorile ei; despre multiculturalitatea care (si pe care) o reprezinta si de care suntem mandri, aici, in Banat. E despre locuri uitate, despre companii care-si iubesc originea, despre oamenii de aici si de aiurea.

E despre sufletul si pasiunile noastre. O sa avem povesti de spus mai departe, o sa ne bucuram de tot ceea ce intalnim.

Acest proiect este realizat de PRbeta Agency în colaborare cu Prin Banat.

Branduri participante: TimișoreanaCramele RecașFornetti, Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană

Parteneri de mobilitate: Autonom-Rent-A-Car
Parteneri:Farmec, Hotel Timişoara şi Restaurant Sabres
Parteneri media: 24-FUNCtrl-D

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece

Foto: Dragos Asaftei | Timisoara Brands Tour 2013


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *