Din viata altora

“Am 29 de ani. Sunt casatorita cu un barbat minunat si impreuna avem un baietel de un an si jumatate. Il iubesc mai mult decat imi iubesc viata. Viata care n-a contat pentru mine, decat ca sa-i fac lui, copilului meu, bine.

Pana acum n-am facut altceva decat sa muncesc si sa incerc sa ma bucur de tot ce ma inconjoara. Cand eram in a patra luna de sarcina, am ajuns la spital, cu colica renala. Aveam cateva pietre care imi impiedicau un rinichi sa functioneze normal. Cu dureri si probleme, am reusit sa duc sarcina la bun sfarsit, desi doctorii erau destul de sceptici si, intre timp, rinichiul era total nefunctional. Am nascut baietelul, am facut si operatia mult asteptata, dar la cateva luni dupa aceea m-am trezit, din senin, cu o tromboflebita care aproape mi-a curmat viata. Tratamente, chinuri, stress..am trecut si peste asta. In primavara acestui an mi-am descoperit un chist la san care mi-a dat peste cap intreaga existenta. Am asteptat biopsia de dupa operatie cu sufletul la gura. Rezultatul a fost negativ: nu era tumora, era doat lapte calcifiat din cauza intreruperii lactatiei.

Am crezut ca am scapat de probleme. Mi-am reluat munca mai cu sarg decat o facusem pana acum, am dedicat tot mai putin timp familiei si prietenilor, m-am concentrat pe cariera mea, care inflorea.

Azi am fost din nou la un test de rutina. Mi-au descoperit o tumora la celalalt san. Dintr-o data, munca nu mai pare atat de importanta. Orele petrecute departe de familie mi se par acum mult prea multe. Ma voi opera din nou, voi astepta rezultatele altei biopsii, sperand ca nu e nimic grav.”

Concluzia? Nu asteptati sa va doara ceva. Mergeti la doctor, doamnelor. Controlati-va sanii, faceti o mamografie pe an. Petreceti timp cu cei dragi, lasati munca in exces. Timpul nu se intoarce la voi.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *