La costume in caiace – intrecerea

Va spuneam acum cateva zile ca la Timisoara se va petrece un eveniment misto, inedit, care va pune cativa dintre oamenii de afaceri din Timisoara intr-o situatie mai putin obisnuita: aceea de a se intrece in caiace, pe raul Bega. Ma gandeam ca o sa fie fain, dar nu ma gandeam ca o sa fie ATAT de fain.

 

Asa ca ieri, timp de o ora, am trecut prin semifinale si apoi finala mare, unde cei 4 castigatori ai semifinalelor s-au intrecut pentru marele premiu de…recunoastere publica a talentelor sportive 😀 Si nu-i chiar de colo cand marele campion Ivan Patzaichin e cel care iti intinde mana si te felicita pentru victorie.

Stefan Szakal, X3, in barca.

Domnul Patzaichin e incredibil. Stiu, au mai spus-o si altii, insa eu doar azi l-am cunoscut. I-am fost prezentata ca fiind blogger oficial al Business Arena, evenimentul celor de la JCI Timisoara, iar emotiile mele m-au facut sa ma balbai putin cand mi-am spus numele. Acest om este de o modestie rar intalnita si pare ca visul lui e unul singur: sustinerea si recunoasterea valorii sportivilor romani.

Ce-am inteles din acest eveniment? Ca intrecerile se pot tine cu zambetul pe buze. Ca oamenii de afaceri stiu sa riste, pentru ca nu e usor sa intri intr-un canoe si sa vaslesti, pur si simplu, ca sa ajungi la finish. Ca a face sport e o necesitate si ca, cateodata, doar sportul e acel ceva ce iti poate pune zambetul pe buze. Ca uneori e bine sa te joci, pentru a putea avea puterea de a redeveni serios.

Sportivii in costum:

Felicitari JCI pentru initiativa, abia astept Business Arena 3!

PS: la eveniment a venit si mama Alexandrei, care si-a dorit foarte tare sa il cunoasca pe domnul Ivan Patzaichin. Doamna Palconi e campioana nationala la canotaj (a luat titlul in 1973). A fost foarte emotionant sa ii vad intalnindu-se si povestind. Ca de la campion la campion.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *