OMG, am vazut-o pe Madonna! Si am fost la intalnire de bloggeri!

Vineri seara a fost mare concert in Fratelli. A venit Madonna. Nu chiar ea in carne si oase, dar o tanti care o imita foarte bine: infatisare, stil de a canta, atitudine etc. Bineinteles ca am fost prezenta, io nici n-am nevoie de motive prea mari ca sa merg acolo.

De data asta am de reprosat: drumul de la parcare pana in club e presarat cu primejdii. Dupa nebunia de ninsoare de zilele trecute, plus ceva ploaie vineri, s-au facut niste baltoace pe acolo de nu aveai cum sa treci fara sa te innoroiezi cel putin pana la genunchi. Vorba cuiva, “sunteti beton, da’ aveti niste noroaie…”

In rest, Fratelli e cum il stim: lume pestrita, dans si voie buna. Aaaa, si inca ceva: de ce toate colagenatele mesteca guma ostentativ? Oare nu-si dau seama cat sunt de penibile? Era o papusa de asta de plastic langa mine si toata seara n-a facut alceva decat sa molfaie din ciunga si sa-si dea ochii peste cap.

Sambata seara a fost party bloggeristic in Irish. Am vazut o gramada de lume noua, ceea ce m-a bucurat foarte tare. Spamatul Invitatiile Tomatei au dat roade nesperate si am fost mai multi decat s-ar fi asteptat oricine. Am trocerit cu Dojo, cu care punem de-un proiect comun (io v-as fi spus, dar Dojo zice ca-i secret) cu care speram sa urcam pe culmile gloriei internetului si sa atingem cai nebanuite de succes, prin care….na, gata, ca o iau pe ulei.

M-o pus dracu’ sa ma bag la batut cuie, am pierdut, evident (noi il banuim pe Dan ca acasa nu se joaca NFS, ci are o buturuga unde exerseaza), drept urmare am dat de baut. Poze si alte cele avem de la Tomata, careia ii multumim ca a reusit sa ne adune intr-un timp atat de scurt.Mai jos, lista, furata de la Dojo:

Ieri, duminica, intr-o zi minunata pentru noi si de doliu pentru barbati, am fost la spectacol. “Un tango mas” in regia lui Razvan Mazilu, cu dansatori de la Clubul TangoTangenT, Monica Petrica si acelasi Razvan Mazilu. O ora de magie, si nu exagerez cu nimic. Tango-ul e un dans de o senzualitate aparte, iar cei doi au reusit sa faca dragoste pe scena, intr-un fel pasional, nebun, ludic, obsesiv… Unde mai pui ca Monica Petrica e senzationala, de o eleganta impresionanta si joaca/danseaza cu usurinta omului care pune o pasiune imensa in ceea ce face.

PS: Don’soara din poza e Melisa Toten, cea care a fost vineri seara la Fratelli.


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *