RDS, mandria tarii

Uite asa, am intrat azi in a patra zi fara internetii pe care-i platesc. Am atatia draci incat greu ma controlez sa nu incep sa injur ca la usa cortului, asa, ca o duamna ce ma aflu. A scris si Cristina despre asta, ca si ea e cu nervii ghem. Noi doua ne impartim nenorocitul de stick, cand suntem acasa, dar de cele mai multe ori umblam creanga prin crashme care au internet wireless.

De luni dimineata am inceput cu intrebarile. Ba ca se lucreaza, ba ca nu se lucreaza si noi aparem conectate, ba ca problema e transmisa la departamentul tehnic si ca vom fi contactate. Numai minciuni, de trei zile. Degeaba sunam, degeaba facem scandal, nimeni nu ne baga in seama.

Am aflat ca si altii au probleme. Si nu de duminica, asa ca noi, ci de vineri. Oameni care depind si ei de functionarea internetului ca sa-si poata face treaba. Eu m-am plans in stanga si in dreapta si pana la urma am aflat ca problema e alta: s-au ars niste echipamente in timpul furtunii de saptamana trecuta, din cauza fulgerelor. Problema s-ar remedia foarte repede daca cei de la Bucuresti ar trimite respectivele echipamente, ca sa fie inlocuite. Doar atat ca aia se fac ca ploua si nu trimit nimic.

Nesimtirea astora de la RDS este peste puterea mea de intelegere. Omul cu care am vorbit, angajat de-al lor, spune ca sunt foarte multi oameni care asteapta sa fie reconectati, sunt sase zone cu probleme. Deci, io banuiesc ca n-avem nici o sansa sa fie linie functionala pana pe sfarsitul saptamanii. Asta daca avem noroc.

Incerc sa nu ma irit foarte rau, ca oricum doar eu sufar daca ma enervez. Ca in nici un caz n-o sa-i pese RDS-ului ca io fac urat. Dar ma gandesc ca o sesizare la OPC tot o sa pot face, ca si asa nu pot lucra, doar nu am interneti, nu?


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *