Selena

Uitati-va bine la poza din stanga. Copil frumos, nu? Ei bine, scumpetea asta de fata se numeste Selena Vlad, are 4 ani jumate si merge prin spitale de pe la doi ani si ceva. Atunci a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica (tipul asta de cancer face ravagii, vad, in ultimii ani), a facut tratament cu citostatice si cancerul a intrat in remisie. A fost mare bucurie atunci si parintii au donat niste bani unui spital din Bucuresti, pentru construirea unei aripi speciale care ar putea trata acest tip de cancer.

Leucemia a revenit, mai puternica. Acum nu mai ajunge doar tratament cu citostatice, e nevoie si de transplant de celule stem, care se va face in Israel, la o clinica specializata. Nici nu vreau sa ma gandesc cum poate un copil de varsta asta sa treaca prin atatea tratamente si ce trebuie sa fie in sufletul unor parinti care, de doi ani de zile, isi traiesc viata prin spitale, vazand cum toate eforturile lor de a-si insanatosi copilul sunt aproape anulate de lipsa banilor si a unui sistem sanitar care e departe de a le fi de ajutor.

As vrea sa ajut copilul asta cu mai mult decat o suma de bani, dar nu pot. Adica nu pot singura. Sunt 150.000 de euro, bani de care prea putini oameni in tara asta s-ar putea dispensa, dar astora nu le pasa. Asa ca, dragii mei, donati cat puteti si daca nu aveti drum la banca sau posibilitatea de a dona online, puneti mana pe telefonul vostru de la Romtelecom si donati la numerele astea:

0900 900 342 – 5 euro/apel
0900 900 340 – 2 euro/apel

Daca puteti dona la banci, aveti la dispozitie urmatoarele conturi si date necesare:

RON: RO43RNCB0064061982940001
EURO: RO16RNCB0064061982940002
Titular: VLAD MIRCEA ADRIAN, BCR – sucursala BERCENI
CNP: 1710106443067
Cod SWIFT: RNCB RO BU

Da, stiu, sunt mult prea multi in situatia asta. Dar le luam pe rand si mai adaugam o viata pe care impreuna o putem salva!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *