Si un pic de promo, ca-i gratis

A  venit toamna, si, odata cu ea, s-au trezit si organizatorii de spectacole, ca sa ne faca noua frigul mai usor de indurat.

Cu mandrie in suflet si abnegatie totala fata de unul dintre proiectele acestei toamne, va prezint: Trupa Deko in turneu.

Acest minunat proiect a fost pus pe roate dupa alergari multe si inlaturarea a tot felul de piedici, imaginare sau nu, de catre Eventura, o firma timisoreana care face chestii multe, faine si de efect. Pe langa botezuri, nunti, cumetrii, taieri de mot si altele de felul asta, de vreo 2 ani incoace organizeaza niste petreceri de revelion de mare angajament. Inca nu-s sigura, dar cred ca si anul asta pregatesc ceva misto. Cand aflu, anunt pe toata lumea. Parol.

Sa revenim la oile noastre, la turneu, adica. Vajnicii Deko se aventureaza in nu mai putin de 13 orase nord-vestice si centrale (de Romanie, of course), cu forte proapete si promisiuni de rasete. Ia uitati aci afisul si faceti un X pe el, pentru orasul vostru, sa nu-i ratati.

Partener: RoPortal

Timisoara nu-i pe afis dintr-un motiv extrem de simplu: aici ne vedem cu ei joi, 15 octombrie 2009, in fostul Le Dome din Complex. Iaca numarul de rezervari: 0723981823. Deci…ne vedem joi, ne vedeeem joooiiii!!!


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *