Team building si evadari salbatice

Eu n-am avut niciodata sansa de a participa la un team-bulding. Alea la care am fost eu erau deplasarile fortate, cu jumatate din echipa cu care lucram, ca asa era modelul. Zilele petrecute in marea familie Orange (ca dealer, nu ca angajat direct) mi-au oferit cateva zile de intalniri pe la Bucuresti, care ar fi putut insemna un fel de team-building-uri ad-hoc, ca intotdeauna se lasa cu chef.

As fi vrut sa merg la o chestie de asta, toti cei cu care am vorbit vreodata si au participat la asa o adunare intre colegi mi-au spus ca viata lor de birou s-a schimbat foare tare dupa. Ceea ce va doresc si voua, daca aveti colegi cu care puteti sa participati la Campionatul de Team Building al Paralelei 45.

Ar mai trebui sa va mai spun ca acest concurs e facut cu Wild Escapes (si va rog sa intrati pe site, o sa vi se faca o pofta de umblat prin salbaticie de numa’), un concept marca Doru Panaitescu. Si va spun cu mana pe inima, omul asta e singurul care conteaza atunci cand e vorba de haladuit pe coclauri si supravietuit in echipa. Pentru ca le-a facut pe toate, stie cum sa lege niste oameni, iar cei care il cunosc incep sa realizeze ca e important sa mai scoti capul dintre hartii si din laptop si sa te mai uiti in jurul tau. Mie asa mi s-a intamplat.

Asa ca, va rog sa va inscrieti daca aveti colegi cu care sa formati o echipa, mai e timp pana pe 3 octombrie. Echipele acceptate sunt formate din 5 persoane, iar marea finala va fi la langa Bucuresti, in parcul Herastrau la lacul Tataru. Pe sistemul “the winner takes it all”, echipa castigatoare va lua toate premiile puse in concurs. Inclusiv un weekend la munte :)

Bafta voua!


8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *