Sunt Oltea si iubesc Romania

Cei ce ma cititi de mult timp, va spun de la inceput: e inca un articol in care voi face referire la Redescopera Romania – peste 40 de mentionari si articole pe acest blog -, campania online pe care am iubit-o din primul moment (iunie 2010, prima excursie prin tara) si care inca n-a plecat din sufletul meu. Nici nu cred ca va pleca vreodata.

Sunt extrem de bucuroasa ca Petrom continua ideea inceputa cu Redescopera si a invitat cativa oameni intr-o caravana auto care va face cea mai mare declaratie de dragoste Romaniei, “Iubesc Romania” se va scrie cu masinile prin tara, printr-un GPS conectat la site-ul oficial de campanie. Vom vedea impreuna, in timp real, cum se scrie inima tarii pe drumurile nu atat de fericite, iar la o bucata de declaratie voi participa si eu.

A inceput Razvan Baciu, cel care, impreuna cu copilotul lui Titi Aur, deseneaza inima. Urmeaza Adi Mihaltianu, care va scrie RO, Doru Panaitescu si Alex Ciuca, impreuna vor scrie MA si ultima sunt eu, cu NIA. Toti fosti colegi de Redescopera Romania, din nou impreuna pentru ceva frumos, ce se va adauga, sunt sigura, la amintirile frumoase pastrate dupa fiecare calatorie prin tara.

4627 de kilometri, 24 de statii petrom, 5 bloggeri, un campion la raliu (Titi Aur) si o coloana de Dacii, asta va insemna “Iubesc Romania”. Si multa multa voie buna.

Iar eu sunt cam asa de fericita (fotografie din Redescopera Romania 2011, excursia 2, pe dealul de langa manastirea Zamca de langa Suceava):

Redescopera Romania 2011

Ultrabooks Toshiba

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *