The Full Monty – Teatrul National Timisoara

Iata ca a fost si premiera celui mai asteptat spectacol al actualei stagiuni a Teatrului National Timisoara: The Full Monty de Terrence McNally si David Yazbeck, in regia lui Razvan Mazilu. Un spectacol total, cu dans, muzica si personaje puternice si recunosc ca am ajuns la teatru cu niste asteptari enorme. Care nu mi-au fost inselate deloc. Da’ deloc.

Povestea e simpla: niste barbati disperati ca au ajuns someri gasesc o solutie pentru a face niste bani si pun la cale un spectacol de striptease masculin in care vor merge pana la capat, dezbracandu-se de tot, de haine, inhibitii si temeri.

Nu vreau sa fac o recenzie a spectacolului, nu stiu sa fac asta. Vreau doar sa va rog (pe cei din Timsoara) sa mergeti sa vedeti cel mai bun spectacol pe care eu l-am vazut pus in scena de un teatru romanesc. Sa vedeti o adunare de forte incredibila, un decor fantastic si niste actori care canta, joaca si danseaza timp de 3 ore, acompaniati live de o orchestra condusa magistral de David Crescenzi.

Finalul spectacolului a ridicat sala in picioare, la propriu. Spectatorii au dansat, au cantat, au chiuit, au aplaudat frenetic, a fost o atmosfera de vis. Jos palaria pentru Mazilu, care a dovedit ca poate sa regizeze la fel de bine pe cat poate sa danseze.

Magistral, chapeau!


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *