A fost finala Cupei Romaniei

Acum o ora s-a terminat meciul dintre BC Timisoara si BCM Pitesti, finala Cupei Romaniei la baschet masculin, castigata de pitesteni cu 91-78.

Inutil sa va spun cat de trista sunt acum, cat de frustrata ca, in loc sa ma bucur de Cupa, scriu despre locul al doilea.

Dar.

Acesti baieti se lupta de cand a inceput sezonul, intr-un fel mai mult decat admirabil. Au facut-o cu determinare si indarjire, cu speranta ca vor fi cei mai buni, ca vor castiga Cupa, campionat, Liga Balcanica. Au plecat la drum dupa un sezon 2010/2011 dezastruos, in care n-am ajuns nici macar in playoff, intr-un campionat in care toate echipele se intarisera.

Da, e trist ca au pierdut. Dar eu sunt fericita ca am putut sa le vad si lacrimile de bucurie de la finalul unor meciuri incredibil de bune, pe care le-au castigat la limita. Am avut si eu lacrimi de bucurie in ochi, venite chiar dupa cele de tristete de anul trecut.

Pentru asta, BC Timisoara e campioana mea. E echipa care a aratat ca din cenusa poti sa renasti, ca daca esti destul de determinat sa arati ca esti bun, nu te da nimeni la o parte. E echipa acelor baieti care imi zambesc sfios cand ma vad pe strada si care se lupta pana la epuizare cand trebuie sa joace un meci important.

Azi nu a fost sa fie. Asta nu inseamna ca sunt mai putin iubiti, ca sunt mai putin mandra de ei.

Va multumesc, baieti!


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *