O bucata de blog

Spuneam acum cateva saptamani, la o emisiune tv, ca majoritatea bloggerilor au inceput sa scrie din cauza unor frustrari, fie ele personale, profesionale, sociale, politice, administrative etc. Nici blogul de fata nu face exceptie, cand am inceput sa scriu ma gandeam ca o sa am un loc in care sa ma plang altora despre munca mea, despre lucrurile care ma supara sau ma bucura.

Undeva, pe drum, am pierdut supararile si am ramas doar cu bucuriile. Unii spun ca am pierdut din savoare, din ironia amara pe care o aveam atunci cand scriam. Da, se poate, dar mie imi place sa cred ca e o evolutie, nu o involutie. Lucrurile in viata mea s-au schimbat atat de mult, in acesti patru ani si jumatate, incat nu pot sa fiu decat fericita de tot ce mi se intampla. Sigur ca am probleme de tot soiul, sigur ca am zile in care ma intreb cum o sa reusesc sa-mi fac treaba din ziua respectiva, sigur ca am momente in care simt ca nu mi-e chiar bine. Dar, una peste alta, am invatat mult mai multe despre ce insemn eu, despre ceea ce ma bucura cu adevarat. 

Acum doua zile vorbeam cu doua fete dragi mie despre frustrarea pe care o simt ca nu mai am timp de pagina asta asa cum as vrea. Ca sunt mai tot timpul pe drumuri, ca fac prea multe si timpul e tot mai scurt, ca imi doresc sa scriu mult si nu gasesc ragazul acela de a ma aseza cu laptopul in brate si a lasa cuvintele sa curga. Scriu de la evenimente, poate mult prea mult, dar incerc sa o fac altfel decat toata lumea si sa va aduc voua, celor care ma cititi, cate o bucata din viata altora, pe care o descopar cu fericire si uimire.

Am crescut si, odata cu mine, au crescut si pretentiile mele de la ceea ce scriu. Aleg sa merg la evenimente frumoase, care ma cresc pe mine ca om si care imi dau posibilitatea sa aduc in fata tuturor lucruri ascunse, dupa care trebuie sa sapi putin. Interviurile nu se fac, pur si simplu, intr-o ora, relatarile de la festivaluri inseamna multa munca, research, atentie sporita la spectacole etc. La fel si cele de la evenimente mai lungi sau mai scurte. Si am ales sa fac asta pentru ca sper sa dati si voi o sansa lucrurilor frumoase ale Romaniei.

Poate o sa mai am suparari pe care le voi scrie aici. Poate nu. Dar ceea ce stiu sigur e ca voi sustine, promova si documenta orice eveniment frumos, promitator si crescator de valori pe care il voi intalni.

Si va multumesc voua, celor care ati crescut odata cu mine, ati acceptat si incurajat schimbarea.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *