Am fost VIP pentru o ora

Bine, nu chiar VIP, dar pe-acolo, insa altii s-au pregatit serios in ora aia sa devina VIP pentru o zi. Pentru ca Poli Timisoara si cu Porsche Timisoara au avut o actiune foarte draguta, sambata, facuta special pentru suporterii lui Poli: fiecare dintre cei prezenti la shwroom-ul Porsche din Calea Lugojului, a avut sansa sa castige marele premiu: o deplasare cu echipa violeta si iubita, in regin de VIP, cu autocarul oficial, cazare si masa impreuna cu fotbalistii. No, pentru un suporter nu-i lucru putin.

Si pentru ca fotografiile fac mai mult decat o mie de cuvinte, le las pe ele sa vorbeasca, eu m-am simtit foarte bine langa fotbalistii astia care sunt atat de tineri ca am avut senzatia ca-s in pauza mare de la liceu. Ah, si cu foarte mult bun simt au fost, cuminti si ascultatori de parca n-ar fi fotbalisti in Romania.

Echipa, cu ochii pe suporteri.

S-au plecat in test-drive. Doar asa, ca fapt divers, asta e Skoda Octavia Tour, adica masina cu care la aceasta ora sunt in drum spre Cluj.

Autocarul, asteptandu-si ocupantii, care plecasera deja in test drive cu Skodele.

Levi Balint, ofiterul de presa al Poli Timisoara, un om minunat, pus pe glume intotdeauna, dar serios cand e nevoie. Desi nu mai lucrez (oficial, ca de sustinut ii voi sustine intotdeauna) de o vreme cu BC Timisoara, el tot ” omoloaga mea de la Elba” imi zice :)

Imi place cum se vede numele de Dragan din fotografia asta. Pentru cine nu e din Timisoara, Dragan e nume de sarb si e la fel de popular in Banat cum e Adrian, de exemplu. Dragan e fostul antrenor al BC Timisoara (si foarte foarte iubit de suporteri), dar Dragan caruia ii e dedicata aceasta minge cu semnaturi e directorul showroom-ului Audi, tanar, vesel si de un bun simt fenomenal.

Imi plac foarte tare actiunile pe care Poli si Porsche Timisoara le fac impreuna, ei mai avand o campanie in derulare, care se numeste “Prezent la scoala, prezent pe stadion“.

Om fi noi in liga a doua la fotbal, om fi pierdut sansa la Cupa Romaniei, dar lucruri frumoase se intampla, aici, la Timisoara.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *