Jeff Bridges si filmele, Romtelecom si MGM

Deci sa va spun de ce-s io maxim de incantata azi. Romtelecom, impreuna cu canalul de filme MGM au pus de-un concurs fain, de ala pe gustul meu, pentru ca e vorba de filme si actori mari. Mai exact, de un singur actor, Jeff Bridges, pentru ca favoritul lunii ianuarie al MGM este chiar el.

Eu sunt fana de Jeff Bridges, chiar daca multe dintre rolurile lui au fost secundare, insa personajele lui au avut intotdeauna forta si nu se uita prea curand. Mie imi place pentru ca joaca bine, se implica in poveste (unul dintre marile lui roluri este cel din The Big Lebowski, insa m-a impresionat in K-PAX, acolo unde joaca alaturi de Kevin Spacey, un alt mare si impresionant actor), canta, deci e un artist complet.

De curand l-am revazut in True Grit, iar acolo transformarea e atat de mare incat la inceput nu l-am recunoscut: imbatranit, cu barba, cu o voce gajaita, murdar si sictirit, Jeff Bridges in rolul lui Cogburn e de vazut, cu siguranta.

Dar sa revenim la concurs: spuneti pe aplicatia Romtelecom de pe Facebook de ce va place Jeff Bridges si puteti castiga un Blu Ray Player impreuna cu un film bun de vazut in confort, acasa. Comentariile pot fi trimise pana pe data de 31 ianuarie si vor fi jurizate de Cristina Bazavan si de mine, urmand sa alegem impreuna cel mai frumos comentariu. Regulamentul concursului poate fi citit aici.

Multa bafta si inspiratie sa aveti!

*poza


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *