Amalgam

Bine ca or trecut si alegerile. Atata circoteca n-am mai vazut de cand mama m-o facut. Si e ceva vreme de atunci. N-am mai scris pentru ca m-a apucat o nesfarsita lehamite de tot ce ma inconjoara. Asta o fi efectul apropierii sarbatorilor, desi, teoretic, anul asta e altfel decat au fost ultimii patru. De ce ma enerveaza sarbatorile astea? Pai e simplu, nu le mai simt asa cum le simteam pe vremuri. Probabil ca e normal, odata cu maturitatea, cresc responsabilitatile, problemele si toate trebile astea ce decurg din a fi o persoana matura. Bleah.

In alta oridine de idei, nu zic ca am revenit, ci doar ca mi se mai pune pata de a mai scrie una alta. Par exemplu, acu o saptamana si ceva, asteptandu-mi relativ-jumatatea + amicul din dotare in parcare la Billa (era cam 10 seara, cred), observ cum un dragut de conducator auto isi demonstreaza abilitatile soferesti (sa te feresti) facand slalom printre masinile parcate frumos, in siruri-randuri in parcarea respectiva. Si da-i drifturi, frane, demarat in tromba, oprit milimetric in fata celor care, in marea lor inconstienta au decis sa traverseze parcarea pe jos. Era s-o spulbere pe o tanti care aproape a facut atac de cord, a lovit usor pozitia unei masini parcate, dar a continuat sa-si manifeste teribilismul.

Io, ca si cetatean de buna credinta, sun la 112 sa il reclam pe dobitoc. Evident, mi s-a spus sa merg la sectia 2 de politie, sa fac reclamatie, “politia rutiera nu vine la astfel de evenimente”. Ah, serios? Pai atunci asteptam sa moara cineva? Penibil.

Aseara am vrut inghetata. Cu caramel, if possible. Dupa o ora de bantuit pe la diverse magazine, chioscuri, buticuri si alte locuri de facut comert, ma multumeam si cu inghetata de fistic (cu emulgatori 678), la vafa. Si nu intelegeam, cum cacat, in ditai orasu’ din vestul tarii, “fruncea” care este, nu gasesti o amarata de inghetata. Dau si io un telefon, bre, nu gasesc inghetata, ce mama naibii? Pana la urma am gasit, la un magazin uitat de lume, culmea, de aia buna (Aloma) caramel cu ciocolata. Iupiii, inca un bastion cucerit. Luati-va, ba, inghetata, in ‘lementarele voastre!

Ah, mai e ceva. Cand dracu’ termina astia cu tziganeala prin tara asta? Niciodata, ai?


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *