Aventuria (punct ro)

Imi place Aventuria, ca business. Foarte mult. Imi place pentru ca e nascut dintr-o intamplare, asa cum se intampla de cele mai multe ori atunci cand pasiunea alege pentru noi. Povestea “nasterii” Aventuria, spusa chiar de Alex Dumbrava, omul din spatele afacerii, o gasiti la Chinezu pe blog. Si va rog sa o cititi, merita.

Poate daca doar as fi citit despre ei, n-as fi fost atat de incantata de o afacere cu care, teoretic, eu n-as avea prea multa tangenta: n-am o masina a mea (inca, asta o sa se schimbe in curand), nu posed bicicleta si nu ma dau in vant dupa sporturile in aer liber. Nu pentru ca n-as vrea, ci pentru ca nu prea am ocazia, viata intre betoane e mai putin ofertanta din acest punct de vedere.

Insa oamenii mai putin comozi decat mine, isi iau bicicletele, le urca pe masina si pleaca in drumetii, week-end de week-end si pentru ei s-a facut Aventuria. Insa, pe langa inchirieri de cutii portbagaj si bare transversale pentru tansport de diverse, ei mai vand si echipamente sportive, la niste preturi cam mici, as zice. Ideea e ca daca sunteti sportivi, aveti de unde sa va alegeti echipamente si “unelte” pentru a va face excursiile mai frumoase.

Aventuria are si un sistem de afiliere cu un comision mult peste ceea ce exista pe piata romaneasca la ora actuala. Asta din cauza ca afiliatii lor sunt partenerii lor, nu doar niste oameni cu site-uri si tocmai de aceea sunt foarte atenti atunci cand isi aleg oamenii cu care sa colaboreze. Pentru ca i-am cunoscut (pe Alex si pe Laurentiu) pot sa spun ca sunt, in primul rand, oameni preocupati de oameni si sunt convinsa ca toti cei care le sunt sau le-au fost clienti, le-au devenit prieteni. Oricum, nu sunt singurii care aleg aceasta abordare cand e vorba de afiliere, eMag, F64 si altii au, in principiu, acelasi sistem.

Daca vreti sa deveniti parteneri Aventuria, sa va afiliati, sa incepeti o colaborare cu ei, va stau la dispozitie la nebuloasablonda [at] yahoo [dot] com. O sa va pun in legatura cu ei, sa va dea detalii si sa va explice chiar ei de ce e o colaborare din care toata lumea castiga.

Pana una-alta, eu ma pregatesc de concediu si cred ca dau iama in echipamentele lor sportive. Ca tare-mi fac cu ochiul :)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *