Barbati atragatori

Articol publicat pe LaFeminin.info

Vorbeam acum cateva zile despre faptul ca, pe mine cel putin, un barbat trebuie sa ma atraga si fizic, nu doar intelectual. Acum cateva luni, povestindu-ma cu un amic despre fotbal si fotbalisti, ma intreaba cam ce fotbalist prefer eu, ca aspect. Marturisesc ca n-am fost niciodata atrasa de fotbalisti, insa, daca ar fi sa aleg, probabil l-as alege pe Guti (Real Madrid) sau Fernando Torres (Liverpool), iar cel cu care vorbeam s-a imprastiat de ras, concluzionand ca mie imi plac “vikingii virgini”.

Poate ca are dreptate, insa azi, povestind cu Tomata despre ce e hot si ce nu, am concluzionat ca-s topita dupa House, personajul si Hugh Laurie, actorul. Adica, pe langa ca e mega destept (si in serial si in afara lui), mai are si accentul ala adorabil, englezesc, pe care as vrea sa-l aud soptit, in urechea mea; plus ca n-are nimic de a face cu imaginea de “viking virgin”.

Am mai spus si repet: jocurile de privire, discutiile inteligente, aluziile si alte chestii de genul asta sunt adevaratul afrodisiac pentru mine. Barbatul care sta cu o carte in mana si cu ochelarii pe ochi, imbracat lejer si concentrat pe ceea ce citeste este una dintre cele mai sexy imagini pe care le am acum in minte. Pentru mine, preludiul inseamna ca eu sa stau pe un fotoliu, el sa stea pe o canapea si amandoi sa ne dorim sa fim unul langa altul; iar privirile si schimbul de replici premergator emai mult decat am nevoie pentru a ajunge sa ma bucur de ceea ce urmeaza.

Oi fi io defecta, pentru ca intotdeauna am cautat jocurile si nu neaparat apropierea trupurilor goale. Nu zic, e oactivitate placuta, dar mult mai placut e cand se face conexiune intre creiere, ca, am zis intotdeauna, cea mai erogena zona se afla intre urechi.

Avand in vedere ca, pe blogul asta, subiectele abordate de mine sunt, in proportie de 80%, axate pe subiectul asta (inca tabu), adica sexul, o sa ziceti ca sunt obsedata. Poate ca aveti dreptate, poate nu. Cert este ca intr-un cuplu, partea asta este extrem de importanta, mai ales intr-un cuplu care se formeaza in jurul varstei de 30 de ani (nu, nu e vorba de mine, eu am 22, maxim). Pentru ca la varsta asta o femeie deja se cunoaste si stie ce-si doreste, cu toate ca la barbati e putin mai simplu. Si nu mai poti sa compari criteriile de atractie, care la 20 de ani se masoara in cuvinte frumoase, inimioare pe cer si alte chestii de genul asta, iar la 30 se masoara in incredere in partener.

Eu as fi curioasa sa stiu ce va atrage pe voi. Vorbesc strict de sex, de activitati “patuale” (asa le zice un amic), ce va face pe voi sa vreti sa ajungeti acolo cu cineva.

Ca sa va faceti o idee despre “vikingii virgini”, iata-i 😉

Guti

guti-04

Fernando Torres

fernandotorres3

😀


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *