Bloggeri la schimb, premiat la Webstock 2012

Bloggeri la schimb” a fost o idee venita la o cafea. Am vrut sa punem bloggerii la munca, sa ne distram si sa invatam lucruri impreuna. Am fost in fabrici si uzine, birouri corporatiste, am facut munca de teren. Toate astea, la Siemens, compania care a acceptat o idee nebuneasca venita din partea unor bloggeri care nu erau din Bucuresti si care propuneau, ca participanti, alti bloggeri care nu erau din Bucuresti.

Si totusi, aseara, la Webstock, am aflat cu bucurie ca evenimentul nostru a ajuns la urechile si ochii specialistilor online-ului romanesc, pentru ca juriul ne-a oferit locul doi la sectiunea “Bloggers’ Projects”. Mi-as fi dorit sa fie cu mine pe scena si Alina si Razvan, oamenii cu care am dezvoltat ideea asta, acesti doi oameni cu care am muncit niste zile si niste nopti, cu incredere si entuziasm. Pentru ca nu au fost, le multumesc aici pentru colaborarea noastra. Prima, in niciun caz ultima. Va pup, ma!

Noi am fost organizatorii, dar echipa (ca am fost o echipa) a fost mult mai mare: Alexandra Palconi (logistica), Oana Zainescu (identitate vizuala), Razvan Baciu (dezvoltare web), Andrei Palatkas, Laviniu Lazar si Bogdan Brylynski (video). In plus, partenerii nostri de la Siemens, Dan Santimbreanu, Cristina Marcu si Andreea Marinescu, au fost mai mult decat niste parteneri, au fost cei care ne-au sprijinit neconditionat in fiecare moment, cu fiecare cerere.

Entuziasmul bloggerilor participanti la “Bloggeri la schimb” a facut ca vestea despre eveniment sa se raspandeasca precum fulgerul. Fara ei n-am fi putut face nimic, oricat de buna ar fi fost ideea noastra. Plecaciuni, dragilor, multumim pentru implicarea voastra si ne bucuram ca v-am avut alaturi.

Premiul l-am luat noi pentru ca voi n-ati putut fi pe scena, dar l-am luat in numele vostru. E doar o diploma, dar e un mare pas inainte pentru noi toti: am aratat ca nu exista bariere, ca nu conteaza de unde esti, daca faci lucruri frumoase, esti apreciat in consecinta.

Bloggeri la schimb este un eveniment TVdece şi Nebuloasa în colaborare cu Siemens Romania si sustinut de:  Hotel LevoslavPorsche TimisoaraRestaurant BelvedereHotel Best Western FusionPizza Hut,  Supporter Pub and GrillVintage PubHotel AmbientAutonom Rent-a-car si Compania de online.

PS: Felicitari, Razvan si Alina, pentru locul 3 la Webstock 2012, Cluj Brands Tour!


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *