Ce-as face daca nu mi-ar fi frica

Celalalt Dani mi-a trimis inca o leapsa. Da, nici azi nu prea am obiectul muncii, ca romanul petrece sarbatorile de iarna de la Sf. Nicolae pana la Sf. Ion, adica o luna mare si lata.

Ce-as face daca nu mi-ar fi frica? Mie, in general, nu mi-e frica de nimic. Bine, bravez, exista lucruri pe lumea asta care ma inspaimanta destul de tare.

Deci, daca n-as fi o lasa, m-as indragosti. As trai senzatia aia pe care cred ca o ai cand te arunci de pe stanca si speri sa te astepte salteaua cand ajungi jos.

As face bungee-jumping. Daca nu mi-ar fi atat de teama ca elasticul s-ar rupe, iar eu m-as izbi de pamant cu toata puterea. E la fel ca si cu indragostitul…

Mi-as vopsi parul rosu. Bine, asta s-ar putea sa se intample, totusi… 😀

As face drifturi pe gheata, cu masina. Imi doresc sa fac asta de cand faceam maxim de punctaj la NFS Underground. Dar inca nu stapanesc furia cailor putere, asa ca exista risc mare de accidentare. Deci nu. Inca.

As merge la doctor sa-mi fac o examinare completa. Dar tare mi-e teama ca imi descopera chestii pe care nu vreau sa le aflu. Asa ca mai bine astept sa ma doara ceva.

Mi-as opera nasul, sa-l fac mic si dragut. Bine, asta e un complex de-al meu, cu care traiesc bine-mersi, ca mor de frica la gandul ca vreun doctor s-ar apuca de modelat pe fata mea, cu dalta si ciocanul. Brrr…..

I-as spune celei mai bune prietene ale mele sa nu-si mai taie parul intr-una, ca-i sta mult mai bine cu el mai lung. Daca ma gandesc mai bine, i-am spus asta o data, si s-a ratoit la mine. De frica, nu-i mai spun.

Fratzica, ce zici, ne spui si tu ce-ai face daca nu ti-ar fi frica?


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *