Cred ca mi-am luat vacanta

Sau o semi-vacanta, ca de lucrat mai lucrez cate una-alta, colaboratorii trebuie sa primeasca lucrurile pentru care am semnat.

Nu e o vacanta adevarata, n-am plecat din oras si nici nu plec. Cel putin nu in zilele imediat urmatoare. Cine stie ce-o mai fi in weekend. Dar caldura asta imi topeste orice urma de bunavointa si, chiar daca am un aparat de aer conditionat in casa, nu pot lucra langa magaoaia care aproape mi-a anchilozat unul din muschii gatului, ca nu stiu exact care e. Si nici pe caldura nu pot gandi.

In plus, se intampla lucruri care necesita atentia mea sporita si iar nu pot munci foarte mult din cauza ca sunt altii care ma solicita, asa ca e nevoie de mine in alta parte, macar pentru cateva zile. Ceea ce e bine, un pic de pauza n-a stricat nimanui.

In alta ordine de idei, pana ma intorc, poate imi dati parerea voastra la o treaba: daca unica sansa de concediu (dupa o vreme indelungata in care nu ati avut unul) ar fi intr-o perioada in care absolut nimeni apropiat nu poate sa isi ia liber de la munca, ati pleca singuri in concediu?


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *