Cum am dat link in offline

Ieri, pe la amiaza, imi dau seama ca nu voi mai ajunge pe unde tre’ sa ajung daca nu iau un taxi, asa ca renunt pentru moment la obiceiurile sanatoase impuse si iau un taxi. In taxi, omul asculta Ceca, o cantareata din Serbia ce canta demential. M-am inveselit instant.

Dupa cateva minute, omul imi spune ca asta e ultima cursa, ca se retrage, ca a doua zi o sa mearga cu masina la revizie si abia asteapta. Si oricum n-are chef de munca. No, ii zic, o fi de la vreme.

La un moment dat trecem pe langa un afis de-al lui Hrusca si taximetristul meu incepe sa rada si zice: “Domnisoara, asta e singurul om pentru care ninsoarea e vitala. Ca daca nu-i ninsoare, nu-l cere lumea la concerte.” Rad si eu si-mi aduc aminte ca mai devreme citisem pe TVDeCe un articol fix despre cat de vitala e ninsoarea pentru Hrusca. Ii spun omului ca mintile luminate gandesc la fel si ca niste prieteni de-ai mei au scris un articol fix despre chestia asta.

Iar omul, care nici asa nu avea chef de munca, ma pune sa i-l citesc. Ceea ce am facut. A ras cu lacrimi si m-a rugat, dupa ce am terminat de citit “sa-i dau si lui adresa ziarului” (n-am avut timp sa-i spun ca e un blog si sa-i explic ce e un blog, ma grabeam). Si-a notat adresa pe o foaie si a spus ca o sa citeasca si el ce scriu prietenii mei, ca pe langa toate ziarele alea ce le citeste, prinde bine unul la care sa rada.

Asa se da un link in offline 😀

*sursa poza


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *