De ce era sa nu merg la Social Media Summit

Prima oara cand am povestit cu Alex despre Social Media Summit, era prin vara, noi eram la o terasa si incercam sa alcatuim un program al evenimentelor de toamna. “Sustii evenimentul?” – ma intreaba Alex. Eu zic categoric “NU”. “Pai de ce?” “Da’ ce, vin aia de la Bucuresti sa ne faca noua evenimente aici?”

Cam asa gandeam. Pentru ca sunt egoista, nationalista, iubesc Timisoara si mi se pare ca evenimentele de felul asta ar trebui sa fie facute de oameni de aici si ca nu trebuie sa asteptam sa vina capitala sa ne arate noua ce se intampla in online.

La vreo luna dupa aia am inceput sesiunile de pitching prin tara pentru Startupdays. Si am inceput sa simt cum incerc sa fac chestii pentru oamenii care le cer, sau care pretind ca le cer. Mi-am dat seama cam ce inseamna sa tragi sa faci ceva, sa faci o diferenta si sa ai sustinere putin spre deloc. Din “NU” categoric, am inceput sa gandesc “poate ma duc”.

Acum trei saptamani am realizat ca daca eu nu sustin evenimente de tipul Social Media Summit, atunci n-ar mai trebui sa am pretentia de la altii sa o faca. Daca eu nu ma implic in a incerca sa aduc oameni la o conferinta care nu poate face decat bine, atunci nu mai are rost sa continui sa fac ceea ce fac. Pentru ca, pana la urma, orgoliile si nationalismele nu prea au ce cauta atunci cand tebuie sa ne unim sa facem ceva frumos. Asa ca m-am mobilizat si eu si am trimis niste mailuri unor oameni care ar fi putut fi interesati.

Puteti sa va inscrieti aici. Deoarece sunt deja peste 120 de inscrisi, e posibil sa nu mai fie locuri. Dar incercati sa ajungeti, sunt sigura ca va fi o experienta minunata pentru toata lumea. Eu sper sa ma vad cu cat mai multi oameni miercuri, in 29 septembrie, la Hotel Timisoara.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *