De la TIFF, cu drag

N-am terminat bine relatarile de la Festivalul de Teatru, ca m-am imbarcat frumusel catre Cluj, unde ma asteptau cu drag cei care fac parte din divizia de online a TIFF 2011. Mi-am luat badge-ul si am fost asaltata de Codruta, pentru ca ea voia sa stie foarte clar la ce evenimente merg, sa poata sa faca fata un program. Am stat cuminte, am confirmat, am infirma, apoi am plecat la o bnemeritata cafea, dupa 6 ore cu trenul prin frumoasa tara.

Ce-o sa fac azi: o sa merg la intalnirea cu Vlad Ivanov, la ora 17, la Tiff Lounge, apoi merg la Opera Plaza, ca se intampla Din On in Off / Special Tiff Edition, dupa care o sa merg direct la o chestie foarte misto, o vizionare de film la cetatea Bontida, unde filmul (Odessa in flacari) va fi proiectat pe peretele cetatii. Si abia astept sa povestesc despre asta :)

Cum am gasit Clujul: impanzit de afise, roll-up-uri, bannere, mash-uri, stickere etc, toate cu TIFF. Cafenele, restaurante, lounge-uri sunt parteneriate cu festivalul si au tot felul de reduceri pentru participanti, ceea ce mi se pare o chestie foarte misto. Atmosfera e minunata, toata lumea vorbeste pe strada despre filmele pe care o sa le vizioneze zilele astea si care nu sunt putine: fix 220. Iar de ieri biletele se pot achzitiona si online, mai multe aici.

Surpriza editiei cu nr. 10 este, in mod cert, sectiunea de teatru care are 7 piese, printre care si Autobahn (Autostrada) un spectacol care se desfasoara in trafic, oricat de ciudat ar suna asta. De asemenea, la sectiunea de teatru recomand Polanski, Polanski, un spectacol care a fost si in cadrul FITS 2011.

Sa ne citim cu spor!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *