De una singura

De vreo doua luni incoace (poate mai bine) tot vad pe Twitter up-date-uri de la Sabina Cornovac, care incearca din rasputeri sa stranga niste bani pentru o fetita ce are nevoie de o proteza la mana.

A mica n-are nici doi ani inca. Ii va implini pe 15 iulie. S-a nascut fara antebrat si mana dreapta si inca nu-si da seama ce greu ii va fi fara o manuta. Dar parintii ei incearca sa stranga bani pentru proteza si are nevoie de 185.ooo de euro, o suma imposibila.

De ce scriu desi am spus ca nu ma mai implic in campanii umanitare singulare? Pentru ca o admir pe Sabina cu toata fibra mea. E singura, pe online (o mai ajuta Chinezu din cate imi dau seama, dar ce pot sa faca doi oameni) si lupta, in ficare zi, sa adune leu peste leu, pentru piticania aia faina care vrea o viata normala.

Eu nu va spun sa donati, v-am chemat de cateva ori si ati sarit in ajutorul celorlalti mai mult decat as fi crezut. Va spun doar sa-i cititi povestea si poate sa mergeti la vreun spectacol organizat pentru ea. Ca de exemplu Salsa Champions League, din Bucuresti, 22 mai, terenul Voinicelu. Aia care puteti merge. Ca s-ar bucura multi sa va stie pe acolo, mai ales parintii Ioanei, ca ea e prea mica sa-i pese.

Imi pare rau ca Ioana nu mai are parte de aceeasi desfasurare de forte ca Daniel. Dar, nu-i putem ajuta pe toti, oricat ne-am stradui. Insa, poate mai dam un telefon la o linie speciala pentru donatii, mai punem 10 lei intr-un cont…orice leu conteaza.

Poate mai putem o data…impreuna :)


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *