Deci…cum e cu “relationship status”?

Aseara, in timp ce navigam pe Facebook din profil in profil, mi-am dat seama ca multi dintre barbatii cu care m-am imprietenit virtual au trecut la relationship status chestia aia cu “in an open reationship”. Pe multi dintre barbatii astia ii cunosc si in viata reala, ca nu obisnuiesc sa ma imprietenesc cu persoane pe care nu le cunosc. Cei cativa cu care nu m-am intalnit in viata reala sunt cititori si comentatori de seama ai blogului.

No, amu ce-i cu statusul asta. Unul dintre cei care afirma sus si tare ca-s intr-un fel de relatie deschisa, e un barbat de vreo 30 si un pic de ani, care are o bijuterie de gagica de vreo 20 de ani. Ma, frumoasa de pici, desteapta si cuminte. Zic cuminte, pentru ca o cunosc si pe ea. El e un om oarecum cunoscut in urbe, ea nu foarte, dar il iubeste. Nu, n-are bani gramada (el), daca la asta va ganditi.

Si totusi, nu inteleg nici sa ma omori de ce barbatul asta nu-si asuma relatia. I se pare ca e mai interesant daca scrie pe Facebook ca e intr-o relatie deschisa? Se lauda cu faptul ca frumusetea aia de fata ii accepta statutul asta declarat? Ca am mai intalnit barbati care se lauda ca iubita lor “frate, e atat de relaxata si are incredere in mine si stie ca nu fac nimci cu altcineva”.

Ma, di ce nu va asumati statutul?

PS: la fel si aia cu “it’s complicated”. Ce mama ma-sii ii complicat?


27 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *