Din graba

A fost nebunia de pe lume pe la mine pe la munca. Ieri am avut biroul sub asediu, toata ziua au spart unii pereti si au montat nush ce tevi de scurgere (pentru et. 1 al cladirii in care am eu biroul), dupa un model strict romanesc: intai facem cladirea, o finisam, dupa aia ne dam seama ca etajul I nu are scurgere..fain, nu?

Maine plec la Oradea, apoi la Arad, am de semnat contracte, iar cu ocazia asta ma declar fericita si mandra ca am reusit sa pun la punct distributia pe jumatate de tara. Prin urmare, episodul 3 din jurnalul sarbesc mai are putin de asteptat.

Odata cu distributia rezolvata, campania de promovare e pe val, asa ca pregatesc un turneu national care va cuprinde 12 orase. Detaliile – la momentul potrivit. Cu siguranta toti cei care isi fac timp sa-mi citeasca aberatiile vor fi invitati, poate asa ajungem sa ne cunoastem mai bine.

Stiu ca sunt multi cei care trec pe aici aproape zilnic, dar nu isi exprima niciodata parerile si mi-ar placea sa imi spuneti de prin ce parte a tarii (sau lumii) sunteti. Asa ca…scrieti doua cuvinte, promit sa nu va musc 😀


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *