Din weekend

*Din ciclul “Vecinii revine”: sambata, pe la ora 3, eu, impreuna cu o gramada de sarsanale in mana (fusesem la Billa), ma postez in fata usii incercand sa-mi gasesc cheile pring geanta mea mult prea dezordonata. Moment in care imi aud vecinele (pe care le salutasem cand am intrat in bloc) povestind despre mine: “Uite-o pe asta, cate plase avea in mana” “Da, tu, dar pentru ce i-o trebui atatea, ca n-are barbat, n-are copii” “Tu, io nu stiu ce face asta, cred ca-i de aia pe invers ca numa’ femei vad ca iasa de la ea din casa” “Nu cred tu, ca io am mai vazut si pe cate unul din cand in cand”.
Moamaaa…ce m-am iritat. ‘tu-va mama voastra de femei fara viata, mi-am luat sarsanalele si m-am intors la ele (erau langa intrarea in scara, nu vazusera ca io stateam sa-mi caut cheile in fata usii). Le-am facut un scurt inventar al plaselor, si n-am uitat sa precizez ca mi-am reinnoit stocul de prezervative si cel de lubrifiant, ca “femei, barbati, nu conteaza, daca n-ai lubrifiant nu aluneca nimic, doamnelor, nici macar vibratorul”. Si mi s-o rupt de fetele lor cazute, acum le-am dat motive de comentarii.

*Sambata a facut Bunkerul doi ani. Drept urmare, la invitatia onor conducerii clubului, m-am prezentat la fiesta. N-a fost nimic deosebit, doar niste fete se plimbau printre meseni cu cate un pistol de apa umplut cu vodca, si ii mai loveau direct in cavitatea bucala cu cate un jet de licoare fermecata. In rest, ca de obicei: muzica de calitate, distractie, oameni faini..no, ca la Bunker.

*Duminica ar fi trebuit sa fie zi de relaxare, dar nu s-a aratat. Am avut o conferinta cu cele doua prietene ale mele, in care subiectul principal de discutie a fost bagarea mintilor in cap a uneia dintre ele, care vrea sa se desparta de adorat. Pe notiv de meglijenta crasa in familie. Sedinta s-a terminat cu promisiunea ferma ca, orice ar face, ne are alaturi. Ma doare sufletul pentru ei, dar decat sa se chinuie (impreuna), mai bine se duc pe drumuri separate. Eu stiu ce inseamna asta.


8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *