Driving home for Christmas

Plec spre Sibiu maine dimineata, cu speranta ca iubareata asta de raceala se va potoli si ma va lasa sa ma bucur si eu de Craciun acasa.

Ca de obicei in deplasarile mele, tot cu Skoda ma preumblu, o Fabia draguta si argintie, pe care scrie mare Porsche Timisoara. Si ma gandeam zilele trecute ca faptul ca sunt plecata mai tot timpul cu masini care au pe ele insemnele unei companii, ma responsabilizeaza foarte tare, ca am impresia ca toata lumea o sa judece compania dupa cum ma comport eu la volan, observatorii n-au de unde sa stie ca eu nu lucrez la ei si atata timp cat merg cu masinile alea, reprezint Porsche Timisoara.

Cum ma responsabilizeaza? Pai ma asigur ca am tot timpul farurile aprinse (pe bune, e foarte nasol sa intalnesti pe soselele gri masini fara faruri, mai ales cand esti in depasire, de cele mai multe ori nu le observi cand vin din sens opus); numerele sunt curate si vizibile, dau prioritate in orase (la masini, pietoni, caini, cai etc), fac semne celorlalti ca ma pot depasi, nu arunc chestii pe geam, nu tin masini aiurea in spatele meu, nu pun frane bruste, ma uit tot timpul in retrovizoare sa ma asigur ca nu e cineva care sta fix in fundul masinii pe care o conduc, pastrez distanta fata de cel din fata, reduc viteza in localitati (cand ma prinde radarul – foarte rar – mi-e rusine de-a dreptul, ca n-as vrea sa fac de ras insemnele inscriptionate) si nu fac depasiri in zone nepermise.

Cum ar veni, chestii de minim bun simt pe care, daca toata lumea le-ar aplica, am avea niste sosele mai sigure si mai ferite de accidente.

Teoretic, am intrat deja in vancanta, practic, mai pregatesc niste articole, sa nu va plictisiti voi, cei care mai intrati pe aici din cand in cand, zilele astea. Deci o sa fie cate un articol pe zi, pana la sfarsitul anului si va multumesc voua, tuturor celor care veniti aici zi de zi (tot mai multi) si-mi faceti viata mai frumoasa.

Acum fug sa impachetez cadourile (v-as spune si ce chestii faine le-am pregatit alor mei, dar mi-e ca vede sora-mea si le zice, asa ca o sa va spun dupa ce-i cadorisesc) si va las cu cea mai frumoasa melodie de Craciun. Ever :)


16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *