Emotii

Au trecut niste ani de cand tot organizez evenimente de tot felul. Luna asta, spre sfarsit, se implinesc trei ani de la primul eveniment mare organizat vreodata. Am fost patru oameni atunci, iar unul dintre ei nu se mai afla printre noi. A fost primul eveniment organizat impreuna cu Cristina (ne stiam de vreo 2-3 luni atunci) si nu ma gandeam ca o sa ajungem sa lucram impreuna, sa crestem o idee frumoasa, sa o dezvoltam si sa facem ceva cu adevarat bun.

Si totusi, dupa trei ani si cateva zeci de evenimente (mai mari sau mai mici), inca am niste emotii colosale inainte de fiecare. N-as putea sa spun de ce, intotdeauna sunt printre prieteni si orice problema se rezolva inainte sa devina suparatoare. E ca la artisti inainte sa intre pe scena, isi doresc atat de tare ca performanta lor sa fie perfecta incat nu se pot gandi la altceva.

Sunt constienta ca nimic nu merge ca uns, ca tot timpul vor fi niste lucruri care fac diferenta intre bine si perfect, dar nu ma pot abtine sa nu stau cu simturile activate la maximum. Partea proasta pentru Cristina e ca trebuie sa ma calmeze, absolut de fiecare data, sa n-o iau razna cu biciul in mana.

Totusi, cred ca e bine sa fii in alerta, chiar daca au trecut niste ani si niste alte evenimente organizate bine. Lucrul bine facut trebuie sa ne motiveze pe toti sa incercam sa depasim, de fiecare data, ceea ce am facut pana la un anumit moment. Atata timp cat nu le lasi sa preia controlul, emotiile sunt bune.

Diseara, de la 7, la Sevastia’s Book, va fi prima editie de PRbeta Talks. Avem 70 de inscrisi, plus noi, cei din organizare si speakerii. Am emotii, pe de o parte, iar pe de alta parte abia astept, pentru ca stiu ce surprize ne-au pregatit cei de la SinPRO si ce am mai pregatit impreuna cu ceilalti parteneri, Profil Media si Q-Beauty.


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *