Faci un dus?

Da, vine caldura, ne spalam mai des (sper sa-si dea tot mai multi seama ca transpiratia pute), iar niste oameni (in frunte cu Cristina Bazavan) s-au gandit sa faca o chestie tare indrazneata: sa puna o gagica sa faca dus intr-o cabina suspendata la 4 metri inaltime. Si sa foloseasca un gel de dus Dove, bineinteles.

Trecand peste aspectul publicitar al campaniei, ma gandesc cam cat curaj trebuie sa ai sa faci in public o chestie atat de intima. Adica da, stiu, e plin de porno peste tot, particularitatile corpurilor noastre nu mai prezinta secrete pentru nimeni, dar, parca, momentul dusului este ceva pe care il imparti (eventual) cu cineva foarte drag.

Pe de alta parte, eu ma gandesc ca manifestul asta pentru frumusetea adevarata (asa cum isi defineste Dove campania) nu e altceva decat o modalitate de a arata ca se pot face chestii misto si indraznete fara sa aluneci pe panta ridicolului. Ca poti sa arati frumusetea unei femei goale fara ca asta sa fie interpretata ca fiind o incercare ieftina de a soca.

Tare mi-e teama, insa, ca onor poporul roman nu e pregatit pentru fineturi de astea. Ca in publicul care va asista la grozavenie, vor fi o gramada de onanisti si de frustrati, in general, care vor strica farmecul actiunii. eu una as vrea sa fiu maine la Universitate, in Bucuresti, sa vad reactii, sa aud comentarii si sa ma enervez/amuz pe seama celor din jur. Pentru ca eu nu as face asa ceva, dar apreciez curajul celei care se va urca in cabina aia.


18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *