Fii frumoasa, fii naturala

“Nu vreau sa fiu o femeie frumoasa” era titlul unui articol pe care l-am scris mai demult, in incercarea de a ma manifesta impotriva conceptului de frumusete artificiala pe care multe dintre femeile zilei de azi o cauta asiduu. O cauta injectandu-si tot felul de chestii in buze si pometi sau, dimpotriva, facand liposuctii dureroase, doar din dorinta de a arata bine, orice o fi insemnand asta.

Din fericire, femeile din jurul meu nu sunt foarte preocupate de frumusetea fabricata, nu se straduiesc sa para ceea ce nu sunt si nu vor sa isi ascunda micile defecte prin tone de fard. Sunt si ele, ca si mine, adeptele naturaletii si ale frumusetii care vine prima oara din interior si a doua oara din felul in care se ingrijesc : un sampon de par potrivit, o crema de fata in ton cu nevoile tenului, un gel de dus care are grija de piele si o hidrateaza etc. Pentru ca, fara ingrijire, nu putem scoate la iveala frumusetea care se ascunde in fiecare dintre noi.

Dove a inceput o campanie prin care doreste sa ajunga la sufletul fiecareia dintre noi. E o campanie curata, deschisa, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data cand a adus ceva nou pe piata. Marturisesc ca am fost foarte surprinsa cand am vazut prima reclama Dove, cea in care erau prezentate niste femei normale, ca mine, ca noi toate, fara un corp perfect, dar care emanau atata frumusete…

Dar sa revenim. Noile geluri de dus Dove Visible Care Renewing, Brightening si Softening ne dau ocazia sa devenim Ambasadoare Dove, femei care sa sprijine frumusetea adevarata prin atitudine, stil si forta feminina. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul campaniei (pana la 31 iulie 2010) si pe blogul aferent si sa povestiti cum se simte pielea voastra dupa ce ati folosit unul dintre gelurile de dus Dove. Mai trebuie sa recomanzi produsul catre cinci prietene si gata, mai ai nevoie doar de voturi si poti deveni una dintre Ambasadoarele Dove. Pe langa faptul ca ati putea deveni imaginea Dove, mai sunt si niste premii faine tare, cum ar fi o saptamana de vis la Barcelona, intr-un SPA asa cum scrie la carte.

O sa intru si eu in campanie, insa nu stiu exact ce fel de gel de dus sa incerc, ca treaba asta nu dureaza cateva zile, asa ca am nevoie de ajutorul vostru.

Care e gelul de dus Dove pe care l-ati incerca?
Dove Visible Care Renewing
Dove Visible Care Brightening
Dove Visible Care Softening
pollcode.com free polls

Frumusetea adevarata, zice-se, este rara. Eu spun ca din contra, e atat de usor de adus la suprafata, doar ca ne lasam prea mult afectati de cotidian si uitam sa privim adanc in noi si in ceea ce conteaza pentru sufletul nostru. Si, separat de campania Dove, as vrea sa stiu ca inseamna pentru fiecare dintre voi frumusetea adevarata. Sau cum stiti s-o aratati, s-o simtiti si s-o pretuiti.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *