Filme, bloggeri si Romania – la povesti cu artistii altei tari

Acest articol face parte dintr-o serie dedicata Festivalului International de Film Comedy Cluj, care se desfasoara in perioada 14 – 23 octombrie 2011, la Cluj-Napoca.

Marti seara, in prima mea zi de festival, dupa teatru-filmul “Iubeste-ma…America!”, am ramas la Q&A (adica la intrebari si raspunsuri) cu actrita si regizorul, iar in fata noastra erau doi tineri ce pareau straini. N-am tras cu urechea la ce vorbeau, asa ca nu-mi puteam da seama de limba in care vorbesc. Am pus intrebari, ne-am distram, am ras, am ascultat, a fost un prim contact foarte reusit cu festivalul.

Dupa ce ne-am ridicat de pe scaune, unul dintre cei doi din fata s-a intors inspre noi si ne-a intrebat daca suntem bloggeri care au venit la Cluj special pentru festival, pentru ca eu asa ma prezentasem cand am pus prima intrebare actritei Claudia Motea: “Sunt Oltea si sunt blogger”.  Impreuna cu Alina le-am raspuns la cateva intrebari, apoi eu, curioasa din fire, am mai ramas cu ei cateva minute: voiam sa stiu cine sunt, ce fac la Cluj, daca au venit pentru festival etc.

M-am bucurat sa aflu ca sunt din Germania, regizor (Sebastian Stern) si actor (Michael Kranz), iar filmul lor e prezent in festival, in competitie. Filmul se numeste Bondarul, iar eu i-am rugat sa fie cobai si sa accepte un interviu cu mine, novice total in ale interviurilor de orice fel.

Ne-am intalnit peste doua zile in holul hotelului City Plaza din centrul Clujului si, impreuna cu Razvan Baciu (care a fost in spatele camerei), am povestit despre “Die Hummel” (titlul original), scena jucata de Michael in Inglorius Bastards al lui Tarantino, Romania si bloggeri.

Ce-a iesit, vedeti mai jos:

Comedy Cluj – Bondarul from razvanbb on Vimeo.

PS: da, am avut emotii foarte mari.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *