Fraze de omorat pasiunea

Multe si intortocheate sunt caile barbatilor, desi nimeni, niciodata, nu ar putea spune ce naiba e in mintea lor cand apeleaza la tot felul de fraze ieftine si puerile, in speranta ca vor convinge femeile sa isi petreaca noaptea/ziua/vesnicia cu ei. E adevarat, nici femeile nu se lasa, ca nici ei nu ne inteleg pe noi in mare parte din momentele in care convietuim. Nu vreau sa dezleg mistere, imi plac barbatii, asa intortocheati cum sunt ei, iar unii dintre ei imi dau motive de ras in hohote. Pai cum sa nu-i iubesti?

M-am aflat de cateva ori in preajma unor barbati care ar fi vrut sa continuam conversatia, fie ca si-ar fi dorit sa ne unim destinele pentru o noapte, iar dimineata sa imi plateasca taxiul, fie ca si-ar fi dorit sa ma vada cum ii privesc la o cafea intr-o dupa-amiaza tarzie de toamna. De cateva ori, datorita conversatiei si a unei oarecare chimii, m-am aflat si eu pe punctul de a ma lasa cucerita, insa tot ei au dat-o in bara cu cateva replici pe care n-o sa le uit niciodata.

“Stii la ce ma gandesc? Ca ti-as putea sfasia hainele acum si aici si ca am fi doar noi doi pe lumea asta.” Come on, dude. Era frumos, povesteam, era o seara draguta in compania unor prieteni, iar femeile roiau in jurul tau. De ce, dintr-o data, atat de frivol?

“Ce norocos trebuie sa fiu ca stau de vorba cu tine. Nu esti doar o prezenta frumoasa, mai ai si ceva creier.” No shit, Sherlock. Ai fi putut sa taci, era mai simplu, stiam amandoi ca nu creierul meu te-a facut sa vrei sa ma cunosti.

“Am o surpriza pentru tine. Sunt in fata blocului tau.” cu variatiunea “Cobor si eu din taxi cu tine, sa mai stam de vorba in fata blocului tau.” Si eu am o surpriza pentru tine: nu-mi plac stalkerii. M-ai adus o data acasa, multumesc, dar daca insisti, nici nu mai vreau sa te vad vreodata in viata mea. Nu ma intereseaza surprizele astea, cu atat mai putin faptul ca ajung sa ma intreb, in eventualitatea unei relatii, daca o sa imi fie urmarita fiecare miscare.

“Ti-am gasit numarul de telefon si adresa de messenger pe internet si vreau sa te invit la cafeaua pe care mi-ai promis-o cand ai plecat aseara.” Aaaaa. Nu.

“Pleci? Nu pleca. O sa merg la DJ si o sa-I spun sa puna melodia aia Daca pleci…” Haha. Funny. Dar nu.

“Mda. Esti cam aroganta. Dar iti trebuie un barbat adevarat langa tine, asa ca mine. Te rog, hai, nu pleca, ce vrei sa fac sa nu pleci?” Ce barbat adevarat esti tu. De ala puternic, care stie ce vrea si care stie sa puna la punct femeia de langa el.

“Si? Ma mai iubesti? Tot asa frumos sunt?” Da. Cazut direct de pe luna. In cap.

Ar mai fi, dar nu mi le aduc aminte chiar acum. De frazele astea mi-am amintit vineri cand, in club fiind, am povestit cu un domn dragut toata seara. Pana cand mi-a trantit una din frazele astea, de mi s-a facut lehamite si m-am carat ca vantul si ca gandul.

Baieti, invatati cand sa va tineti gura, asa propun.


21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *