La limita: sex pasional sau abuz fizic?

N-am fost niciodata o adepta a sexului brutal, gen “batuta cu strigaturi”. Ok, mai un lipit de perete, mai un loc neconventional, sigur, dar nimic care sa duca in vreun fel spre violenta, oricat de mare ar fi fost pasiunea. Norocul mi-a fost sa intalnesc barbati care nu doreau sa-mi faca rau in vreun fel, ca nu stiu exact cum as fi reactionat intr-o situatie de felul asta.

Dar sunt femei pentru care tipul asta de abuz este aproape vital ca sa zica despre o partida de sex ca e reusita. Catusele sunt deja trecute la categoria “soft” si, cu cat e mai mare durerea, cu atat mai intensa placerea. Nu judec pe nimeni, dar stau sa ma gandesc, oare ce mecanism se invarte in mintea aia intortocheata a lor, incat sa accepte sa sufere zile in sir dupa ce au avut o astfel de experienta?

Bineinteles, sunt si barbati de felul asta, dar parca mai multi sunt cei care vor sa provoace durere si nu atat de multi cei care vor sa o si primeasca. Probabil e o chestie de antropologie aici si barbatii simt nevoia sa isi duca latura dominativa si in pat, acolo unde ar fi cam singurul loc in care ar putea s-o piarda. Nu stau sa buchisesc subiectul, ca sunt convinsa ca o sa-mi sara lumea in cap, oricum.

Din punctul meu de vedere, a accepta asemenea tratament din partea unui partener (fie el si ocazional) e inca o dovada ca femeia aia se desconsidera atat de tare incat nu stie sa primeasca placere fara sa sufere mai intai. Si nu, aici nu vorbim de actritele din filmele porno sau de prostituate, ele fac parte din alta categorie. Repet, nu desconsider pe nimeni, insa mi-as dori ca femeile alea sa incerce sa isi respecte mai mult corpul si mintea si pe ele, in general.

Si mi-as mai dori un lucru: ca o femeie de asta “pasionala” sa intalneasca vreodata o femeie cu adevarat abuzata. Sa vad daca-i mai trebe sex cu strigaturi dupa aia…

PS: mi-e tare dor de lafeminin.info :)


15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *