Fuego are divinitatea de partea lui

In toamna anului trecut am fost la Piatra Neamt, intr-o excursie in care am vazut pe indelete frumusetile judetului. Am vazut inclusiv Lacul Rosu, care se afla in alt judet, dar care e foarte aproape de Piatra si e asimilat judetului Neamt. Ma rog, detalii, ca a fost frumos tare sa ma preumblu cateva zile vizitand minunile alea de locuri.

Ei bine, ultima seara a fost de poveste. Ajungand noi la hotel dupa o cina prelungita, ne dadeam cu greu dusi spre camere, stiind ca a doua zi vom fi cu totii la casele noastre. Unii plecasera deja, mai ramasesem vreo 6-7 oameni pusi pe glume.

Hahaindu-ne noi de una si de alta, la un moment dat auzim un “Multi ani traiasca!” razbatand dinspre restaurantul hotelului. Cineva de langa noi zice: “Ma, asta-i Fuego!” N-are cum, nu putem avea atata noroc in viata. Intrebam in jur si primim confirmarea: el e.

Aproape ca niste wedding-crashers, ne strecuram in restaurantul in care se tinea o nunta, sa-l vedem pe artist. Care artist, dupa ce-si termina “la multi ani”-ul, fuge sa se relaxeze putin, in holul apropiat de bucatarie. Noi – dupa el, n-avem cum sa ratam asa o ocazie. Il inconjuram si incepem sa-l felicitam, ca niste trolli adevarati. Omul isi ia materialele cu care venise la nunta (ce om isi ia la nunta albume cu muzica, volume de pozeii si flyere?) si incepe sa dea autografe. Apoi, in holul hotelului, accepta sa se pozeze cu noi, noi fiind, desigur, la fel de amuzati ca si pana atunci.

(a se vedea sponsorul de pe traista)

Dupa plecarea lui, am facut lectura din volumul de poezii si am analizat dpdv marketing coperta de promovare. Atat de tare am ras ca ma dureau muschii stomacului.

Morala? Dimineata trebuia sa ma trezesc la 4.30, ca la 5.30 era plecarea spre Bacau, de unde trebuia sa iau avionul pana la Timisoara. Avionul pleca la ora 7. Eu m-am trezit la 6.55. Drept urmare, in loc sa fiu acasa la ora 10, am petrecut o zi intreaga pe drum.

Concluziile le trageti voi. Da’ mie si acum imi pare rau ca am fost rautacioasa.

LE: fotografia e facuta de Razvan Pascu. Domnul Surugiu (adica Fuego) a dorit sa fie fotografiat doar cu aifonu’ domnului Pascu. Exclusiv :))


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *