Impreuna – nu doar un cuvant

De cate ori zic “hai sa facem ceva impreuna”, imi amintesc de bunicu-meu, care ma ducea saptamanal sa-mi iau injectiile cu penicilina, moldamin si alte cele ce nu le mai tin minte. Si cand zic saptamanal, ganditi-va ca a fost o perioada de cam o jumatate de an in care eu trebuia sa merg sa fac injectii. Aveam maxim 6 ani si imi venea sa ma urc pe pereti de cate ori stiam ca trebuie sa merg iar la cabinetul doctoritei de cartier. Da bunicul meu, care stia ca ma chinui si nu-mi place si ca sufar, ma lua de mana si imi spunea: “Hai sa mergem. Impreuna, Facem amandoi injectia si venim inapoi. Daca fac si eu, pe tine nu te mai doare atat de tare.”

Functiona. De cate ori mergeam cu el la doctor, nu simteam nimic. Daca mergeam cu altcineva, era jalea de pe lume. Mai tarziu, ori de cate ori eram bolnava, mergeam la el sa ii spun. Nu ca ar fi putut face ceva, dar eram impreuna in asta si totul trecea mai repede.

De atunci, acest “impreuna” a venit in diferite forme, fie ca a fost vorba de oameni din jurul meu, fie ca a fost vorba de oameni pe care nu i-am vazut niciodata. Sentimentul a fost acelasi: doare mai putin, trece mai repede, altii sunt fericiti. Insa cea mai mare fericire e aceea care vine dupa ce ai facut ceva bun, impreuna cu altii. Si stii sigur ca acel ceva bun nu putea fi facut singur, ci numai “impreuna”.

Vodafone stie ca doar impreuna putem reusi. Ca putem muta muntii din loc doar daca stam uniti si daca fiecare isi aduce aportul la ceva mare, care sa conteze si sa faca diferenta.

Poate nu suntem multi, dar suntem impreuna:


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *