De suflet ne ocupam, dar si cu trupul…

Sa ma credeti, ma lupt din greu cu obiceiurile sanatoase pentru trup, ca e prima oara in viata cand ma chinui sa imi schimb rutina zilnica. Sau, mai degraba, incerc sa-mi fac o rutina, de care n-am avut parte pana acum.

Cu regret in suflet va spun ca n-am putut sa ma las de cola de tot, am avut o saptamana in care am baut zilnic, n-am putut renunta. Dar de doua zile am lasat-o iar si mi-am cumparat un ceai uber scump, din tot felul de fructe exotice, care sa fie foarte bun la gust si sa nu ma faca sa simt lipsa sucului. Dar ceaiul nu e cola, asa ca mai am de lucrat la psihic.

“Culture Squad” (asa cum am denumit, in joaca, gasca de fete cu care ma preumblu pe la tot felul de spectacole) se pregateste azi de o vizita la Filarmonica, sa ne mai tragem si noi sufletul dupa niste zile care mai de care mai agitate si, din cate stiu, ne vom delecta cu putin Ceaikovski si Liszt, deci frumos de tot.

Insa, pentru ca nici trupul nu poate fi lasat in paragina, am hotarat ca trebuie sa fac pasul urmator si sa ma apuc de sport in mod regulat. N-am mai facut asta de la 18 ani (si e ciudat, ca eu am fost sportiv de performanta) si sper foarte tare sa ma tin de program. Si pentru ca eu nu-s adepta salilor de sport (decat daca ar fi Gimmy, acolo poti alege o gramada de chestii fara sa te plictisesti), m-am gandit sa merg la squash.

Insa nu pot singura, squash-ul e un joc care are nevoie de partener, plus ca e foarte solicitant sa joci o ora, in continuu. Drept urmare, scot la concurs inca trei locuri si caut baieti sau fete care ar vrea sa ma insoteasca la squash timp de 4 luni, incepand din ianuarie (ca tot asa tre sa dam jos porcul si kilele de mancare pe care le bagam in noi in timpul sarbatorilor). Vor fi 4 sedinte pe luna, a cate o ora fiecare.

Deci, cine se baga?

LE: aveti timp sa comentati pana luni, 12 decembrie, dupa care lasam subiectivitatea mea sa decida :)


16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *