Inca una cu Feisbuc

Cine imi mai zice mie ca Feisbucu’ nu e Hi5, ia o palma. Pe bune. In zilele care au trecut, m-am convins ca “unealta de socializare” nu e altceva decat un fel de matrimoniale, plina de pizdulici disperate.

Pizdulicile se cauta, in functie de oras. Tre sa fie musai din aceeasi zona cu junele sarmant, dornic de a sari in ajutorul atehnicelor dragute care-si pun poze cu ele pe plaja la mare. Gasesti un motiv stupid, de genul “modifica-ti nush ce dracu’, ca nu se vede bine”, ele multumesc si el spune ca ii sunt datoare cu o cafea. Si de aici..potopul. Dupa o zi, conversatiile devin erotice, iar dupa maxim 3 zile cafeaua aia se prepara o data de catre barmanul localului in care s-au intalnit, iar a doua oara, la diferenta de cateva ore, in casa celei ajutate de eroul nostru.

Pana acum, cred ca au picat patru, in vreo doua saptamani. Chiar asa lipsa de barbati sa fie, incat sa trebuiasca sa-si gaseasca “amorul sincer” pe Feisbuc? Si nu pot sa nu ma intreb: daca un barbat ar face asta toata ziua (sa zicem ca e in concediu si n-are altceva mai bun de facut), oare cate pizdulici dornice de “cafele” ar intalni? Ma depaseste tot cacatul asta si nu, n-o sa-mi fac vreodata pagina sau cont. Nu cred ca fetele astea ar putea fi un target pentru ceea ce scriu aici sau pentru a mi le dori fane de-ale paginii mele.

PS: nu am uitat de “Turist in Timisoara”, insa am ceva dificultati tehnice. Vreun /fat Frumos sa ma ajute, va rog? 😀


22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *