LIDL live pentru un milion

LIDL e ste primul brand comercial non media care ajunge la un milion de fani pe Facebook. Practic, unul din sase romani prezenti pe Facebook e fan LIDL. Mi se pare fantastic in conditiile in care sunt convinsa ca mare parte din fanii aia se afla si printre clientii lantului de magazine, inclusiv eu.

LIDL sarbatoreste anul acesta foarte frumos, printr-o serie de evenimente prin tara reunite sub numele de Mix Music Evo. Desi LIDL si-ar dori sa poata ajunge peste tot, ii este imposibil sa o faca. Asta nu inseamna ca nu exista o alta modalitate de a oferi fanilor din toata tara experienta unui show. A unui show special, pe masura ocaziei pe care o celebreaza, pentru ca evenimentul implinirii primul milion de fani se suprapune cu unul dintre concertele turneului Mix Music Evo.

Drept urmare, adevarata sarbatorire va avea loc maine, 11 august, la Cluj Napoca, unde fanii LIDL din intreaga tara vor putea fi prezenti la show printr-o aplicatie speciala prin care orice utilizator de internet care intra in aplicatie si isi porneste webcam-ul, ajunge in mijlocul multimii de fani din Cluj, pe ecranul din dreptul scenei. Aplicatia le permite sa aplaude, sa fluiere sau sa ridice o pancarta, iar mesajul lor ajunge sa fie vazut si auzit de toti cei care urmaresc evenimentul si va fi activa duminica dupa-amiaza, pe perioada concertului.

LIDL un milion de fani

Asa ca maine, intre 17 si 22, daca vi se face dor de mine, va fac cu mana de la Alexandria (unde ma aflu acum), direct pe ecranele de sarbatoare aflate la Cluj. Ca mi-s dragi initiativele de felul asta, ca-mi place LIDL si vreau si eu sa ma bucur macar pentru cateva minute de bucuria lor, impreuna cu ei.

Ultrabooks Toshiba

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *