LOOK! (TV) – Blogger pe sticla

Cand vine vorba de mers la tv pentru vreun interviu/emisiune/chestie la care sunt invitata (de obicei, Cristina trage de mine in sensul asta si eu sunt “nununununu, bine, of, merg”) ma apuca toate emotiile pamantului si imi vine sa ma ascund intr-o gaura de sarpe. Asta pentru ca eu sunt convinsa ca un om de PR bun stie sa stea in spate, cuminte, si sa-si faca treaba. Probabil am dreptate, dar cand esti organizator de evenimente, mai trebuie sa iesi si in fata, asa ca asta e, inghit si merg pe unde sunt chemata, pentru binele evenimentului.

Acum vreo doua saptamani, dupa ce am vorbit cu Cristi la telefon si mi-a spus ca va avea emisiune de televiziune, m-am bucurat. In primul rand pentru ca un blogger a facut pasul asta, apoi pentru el, pentru ca era, cumva, un pas firesc pentru viitorul lui.

L-am intrebat de ce vrea sa iasa din zona de confort a scrisului si de ce se duce singur in gura lupului. Si mi-a raspuns asa:

“Bine zici asta cu confortul scrisului… Caci a scrie pe blog este infinit mai confortabil decat a face o televiziune. Asta nu inseamna ca nu e frumos si in TV, ba chiar as spune ca e foarte frumos. Doar ca greu, mult mai greu :)

Am decis sa fac aceasta emisiune pentru ca:

– analizam de ceva vreme piata ca sa ma apuc cumva si de social TV. Si am vazut ca una din cele mai mari hibe (daca nu cea mai mare…) este lipsa de continut premium. Iar continut premium inseamna resurse tehnice si umane, nu filmat cu un smartphone.

– am gasit la cei de la Look TV deschiderea de a merge pe mana mea si a producatoarei in ceea ce priveste formatul emisiunii. Iar asta este mare lucru. Asa ca uite ca am echipa cu care sa fac acest continut premium (2 operatori, un sunetist, un editor, un producator).

– pe langa ce apare la TV, vom avea o prezenta masiva in social media. Emisiunea de la TV va fi integral pe net imediat dupa terminarea emisiunii la tv. In plus, vom avea filmari speciale pentru social media, pentru anumite bloguri, dar nu spun mai multe, o sa vezi un pic mai incolo la ce ne-am gandit. Bref, social media la greu 😀

La faza cu expunerea mea. Dap, aici e un pic tricky. Pentru ca, desi sunt de o aroganta definitiva, faza asta cu – hai sa ii zicem asa – celebritatea nu imi place. Dar no, ce sa zic, este un cost care trebuie platit. In plus, o sa fiu expus in calitatea mea de blogger (eu mereu ma prezint asa in emisiune si peste tot), asa ca o sa reprezint cumva blogosfera pe sticla. Aici e partea de povara maxima… Sper sa o duc ok :)”

Info despre emisiunea “Brandu’ lu’ Chinezu”
Post: Look TV (este must carry, deci trebuie sa fie in grila oricui)
Ora: 22.00
Zilele: Luni, marti, miercuri, vineri.
Sectiune speciala pe bloghttp://brandulu.chinezu.eu/
Canal de YouTubehttp://www.youtube.com/user/BranduLuChinezu (gasesti aici si primul promo al emisiunii)
Formatul emisiunii: one to one, interviuri cu oameni cu povesti extraordinare
Invitati: Magda Catone, Cristian Topescu, Nicu Alifantis, Mihaela Cernea, Misu Cernea, Radu Gabriel, Virgil Iantu, Zoia Alecu, Diana Dumbrava si multi altii.

Atat am de spus: Bafta, Cristi!

Ultrabooks Toshiba

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *